Open voorjaarsweekenden

/Open voorjaarsweekenden
Laden Evenementen

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze laat iedereen in de maand april graag meegenieten van inspirerende lentetuinen. Méér dan dertig jaar ervaring met bollen planten resulteert namelijk in een overdaad aan geur en kleur in de moestuinbedden, de schaduwtuin, de boomgaard en het grote gazon.

Bewonder het effect van duizenden tulpen, blauwe druifjes, sneeuwroem, sterhyacinten, hondstanden, kievietsbloemen en bosanemonen. In het gazon zijn banen uitgespaard voor ontelbaar veel witte narcissen en overal staan tafels met terracotta potten vol kleurrijke combinaties van bloembollen- en vroeg bloeiende planten. In de kleine schuur houdt Bert Loman een expositie. Hij maakt met eindeloos geduld unieke objecten van door de natuur afgedankte materialen uit tuin, bos en berm. De grote schuur nodigt uit tot snuffelen en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met koffie, thee en allerlei lekkers.

Wees welkom op alle zaterdagen en zondagen in april van 11.00 tot 17.00 uur (2e paasdag i.p.v. 1e paasdag). De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
www.boschhoeve.nl