Vasteplanten info- & vriendendag

/Vasteplanten info- & vriendendag
Laden Evenementen

Een dag vol met inspirerende groene informatie over vaste planten, dahlia’s, zomerbloeiers en de 30 verschillende tuinen. Het is voorjaar en nu een mooie tijd om de tuin in te gaan, tijd voor nieuwe vaste planten, tijd om dahlia’s en andere zomerbollen te planten en tijd voor inspiratie en informatie. In het Plantenhof van Tuinen Mien Ruys is een uitgebreid assortiment vaste planten te koop. Tijdens deze infodag zijn er deskundige medewerkers aanwezig voor het geven van informatie over het gebruik van deze planten maar ook over hoe ze gecombineerd kunnen worden. Er is ook een compleet pakket voor één vierkante meter border te koop, met planten die niet alleen aantrekkelijk zijn voor u maar ook voor bijen en vlinders. Er is keuze uit verschillende kleurencombinaties, voor zon of halfschaduw en droge en vochthoudende grond. Zondag 25 april van 12-17 uur.

Speciale gasten:
Katja Staring, @dailygreenspiration, journalist, blogger en schrijver van “Liefde voor Dahlia’s” komt deze dag met enthousiasme vertellen over haar liefde voor Dahlia’s en kan alle vragen over deze kleurrijke zomerbol beantwoorden. Haar boeken, waaronder: Avontuurlijk Tuinieren en Liefde voor Dahlia’s zijn deze dag ook te koop.

De Bloemoloog, is aanwezig met verkoop van biologische zomerbloeiers zoals, Dahlia’s, Gladiolen, Canna’s en Agapanthus. De Bloemoloog staat voor duurzaam en biologisch. Vanuit Noord-Holland biedt hij op markten en beurzen chemie-vrije bloembollen en knollen aan. De bollen zijn los gepresenteerd zodat ze zelf kunnen worden uitgezocht.

Vrienden van de Tuinen
Voor onze vaste groep ‘Vrienden’ is er deze dag een speciaal programma.

Algemene informatie
Word op 25 april, “Vriend van de Tuinen” en ontvang deze dag een set van 8 ansichtkaarten cadeau. Als Vriend krijgt u een jaarkaart waarmee u een heel seizoen t/m 31 oktober de Tuinen kunt bezoeken met één introducee of samen met uw gezin met kinderen tot en met 16 jaar.
Openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur. Entree € 9,-, kinderen t/m 16 jaar en studenten €4,-.
Moerheimstraat 84 | 7701 CG Dedemsvaart | 0523 614 774
www.tuinenmienruys.nl |info@tuinenmienruys.nl|

Op dit moment is het nog onduidelijk of deze dag door kan gaan. Daarom willen wij u graag wijzen op naar de website, Facebook en Instagram voor meer informatie en opgave voor de lezing van Katja Staring.