Dutch Chocolate Chelsea Flower

//Dutch Chocolate Chelsea Flower

Dutch Chocolate Chelsea Flower

Schellevis Beton met tuin ‘Dutch Chocolate’ op de Chelsea Flower Show 2015

Voor het tweede jaar op rij zal Schellevis Beton haar producten tentoonstellen op de RHS Chelsea Flower Show. Vanaf 18 mei 2015 zal Schellevis weer aanwezig zijn op de grootste en bekendste tuinenshow ter wereld.

Gordon Stevenson, vertegenwoordiger van Schellevis in het Verenigd Koninkrijk, is verheugd met de aandacht die het bedrijf krijgt naar aanleiding van de deelname aan Chelsea: `Wij zijn natuurlijk erg trots op de kans om op Chelsea aanwezig te zijn maar een dergelijke reactie hadden wij niet verwacht´.

Het ontwerp dat de Nederlandse tuinontwerpster Carien van Boxtel heeft gemaakt is een paradijs voor de tuinliefhebber. Carien heeft gekozen voor een natuurlijke tuin met het thema ‘Dutch Chocolate’ als uitgangspunt. Het ‘chocoladekleurige’ beton van Schellevis was haar inspiratie en ze heeft dit thema ook toegepast op de beplanting, die prachtige schakeringen van purper, bruin, caramel, creme en – als Hollands contrast- oranje tinten bevat. Verschillende planten geuren zelfs naar chocolade! De tuin laat zien dat de taupe- en crèmekleurige tegels van Schellevis een ideaal huwelijk aangaan met de door Carien gekozen levende materialen. De producten van Schellevis tonen op een ingetogen wijze hun veelzijdigheid en tijdloosheid. Alle beplanting, inclusief een uniek sortiment tulpen en andere bolgewassen is exclusief voor deze tuin opgekweekt in Nederland en zal speciaal voor de show naar London worden vervoerd. Daarmee wordt ‘Dutch Chocolate’ een uniek stukje Nederland op Britse bodem.

Gordon Stevenson: `Carien is duidelijk een van de meest getalenteerde tuinontwerpsters van Nederland. Wij zijn enorm trots op haar ontwerp en hopen dat het beloond gaat worden met een award´.

Voor meer informatie: www.schellevis.nl of www.carienvanboxtel.com.

2015-05-12T10:03:44+02:0012 mei 2015|Nieuws|