Adverteren

/Adverteren
Adverteren2022-01-03T11:39:57+02:00

Download hier de tariefkaart!

Het kwartaalmagazine wordt gelezen door de ‘echte’ groenliefhebber- in de breedste zin van het woord. Het magazine bereikt de beter gesitueerde bezitter van een grotere tuin, evenals de gepassioneerde tuinliefhebbers.

De Tuin in vier seizoenen biedt reportages over kwekers, hoveniers, tuinschrijvers, -architecten en -kunstenaars. Bijzondere Nederlandse en buitenlandse tuinen. Gedetailleerde portretten van bloemen, planten en bomen. Alom geprezen foto’s die méér zijn dan slechts een illustratie. Oer-Hollandse tuingeschiedenis, interessante interviews, wetenswaardig­heden over de mooiste tuinen van Europa en daarbuiten én volop inspiratie voor de eigen tuin.

Elke uitgave van De Tuin in vier seizoenen is een echt bewaarexemplaar hetgeen ook blijkt uit onderzoek (92% van de lezers geeft aan het magazine te bewaren en te herlezen). De Tuin in vier seizoenen brengt als het ware de groene wereld en de grenzeloze schoonheid van natuur en tuin in al haar facetten bij de lezer. Dat is wat onze lezer en dit magazine, De Tuin in vier seizoenen, drijft.

Lezerskring

Het toonaangevende tuinmagazine De Tuin in vier seizoenen wordt voornamelijk gelezen door de bezitters van grote tot zeer grote tuinen en de gepassioneerde tuinliefhebbers. De oplage bedraagt 10.000 exemplaren. De verschijningsfrequentie is 4x per jaar.

De Tuin in vier seizoenen winter 2021 nummer 37