Buitenfair Spirit of Winter

//Buitenfair Spirit of Winter

Buitenfair Spirit of Winter

Een Betoverende Buitenfair, van 14 t/m 18 november, in de lanen van Paleis Het Loo. Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen bij ruim 160 specialisten, smaakmakers en trendsetters in de lanen van Het Loo! Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking’ sessie of kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demonstratie…

• Maak een praatje met Butler Paul
Over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ kan Butler Paul je alles vertellen! Butler Paul bekend van TV en verbonden aan ‘The International Butler Academy’ vertelt je leuke weetjes over ‘tafeletiquette’ zoals tafelschikking, servetten vouwen of wijn schenken. Wie weet reikt hij jou met zijn witte handschoenen een glas champagne aan want Butler Paul demonstreert ook hoe je een fles Champagne sabreert ofwel met een sabel ontkurkt!

• Fashionshow in de Galerij van de Koninklijke stallen
Geniet onder het genot van een warm drankje met lekkernij van de Fashionshow van onze standhouders. Gecharmeerd van een outfit? Dan kun je deze meteen naloop in de stand van de standhouder nog eens rustig bekijken.

• Kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demonstratie
Sandra Maaijen van Sanfleur geeft een aantal keren per dag een inspirerende Bloem & Groen demonstratie vol tips & tricks hoe je binnen én buiten kan opfleuren met een krans of bloemstuk. De speciale materialen die zij hiervoor gebruikt zijn ook bij Sanfleur te verkrijgen.

• De HofKeuken
Ook dit jaar zijn er weer vier toppers in de HofKeuken! Bjorn, Nel, Anne en Peter geven je ‘een kijkje in hún keuken’ en hebben de lekkerste recepten en tips voor de feestdagen. Kijken, ruiken, proeven en genieten tijdens de ‘live cooking’ sessies én natuurlijk mag je ze álles vragen! Kijk voor het programma op www.spiritofwinter.nl

2018-07-03T11:48:23+02:0012 november 2018|Nieuws|