DCM distributeur van Birchmeier

//DCM distributeur van Birchmeier

DCM distributeur van Birchmeier

De Ceuster Meststoffen (DCM) en Birchmeier Spuitapparatuur zijn sinds 1 september 2019 een distributie-samenwerking in de Benelux aangegaan in zowel de hobby- als professionele markt. DCM is voortaan de partner voor de verdeling van Birchmeier producten & onderdelen, dienst naverkoop en marketingondersteuning in de Benelux.

Zowel DCM als Birchmeier hechten veel belang aan hoogkwalitatieve producten, met een focus op uitstekende klantenservice en marketingondersteuning. De samenwerking tussen DCM en Birchmeier speelt hierop in en onderstreept de gemeenschappelijke waarden van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Over DCM
De Ceuster Meststoffen NV (DCM) is onderdeel van familiebedrijf Group De Ceuster en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische meststoffen. In de loop van de jaren werd dit productengamma uitgebreid met de beste potgronden, bodemverbeteraars, afdekmaterialen, graszaden en oplossingen voor de preventie en/of behandeling van plantenziekten.
DCM zet sterk in op onderzoek, waarbij het eigen Research & Developmentteam samenwerkt met diverse partners uit de academische wereld en onderzoekscentra. Hierdoor is DCM voorloper in innovatieve oplossingen voor consumenten en professionele eindgebruikers.
Dankzij eigen filialen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk, maar ook door partnerships met distributeurs in tal van andere landen, wordt onze kwaliteit wereldwijd gewaardeerd door professionals en tuinliefhebbers.

Over Birchmeier
Als Zwitserse fabrikant beschikt Birchmeier over een internationale verkooporganisatie met een steeds groeiend distributienetwerk. Het productassortiment omvat een breed scala aan spuit-, schuim-, doseer- en strooiapparatuur en een bijpassend assortiment accessoires voor vrijwel alle toepassingen. De producten zijn speciaal ontworpen om duurzaam te zijn en worden ondersteund door een betrouwbare klantenservice en het kwaliteitslabel “Made in Switzerland”. Birchmeier producten voldoen aan de hoogste (kwaliteits)eisen van particuliere en professionele gebruikers over de hele wereld.

www.dcm-info.com

2019-09-11T12:19:49+02:0011 september 2019|Nieuws|