De Tuin als relatiegeschenk

//De Tuin als relatiegeschenk

De Tuin als relatiegeschenk

Voor de professionals onder ons. Najaar en winter zijn voor uw klanten bij uitstek de periode om na te genieten en om nieuwe plannen voor de tuin te maken. We hopen op veel stralende, heldere winterdagen, maar er zullen ook momenten zijn waarop uw klanten liever binnen blijven en lezen, zaden uit te zoeken voor het komende voorjaar en plannen te maken voor de tuin. Juist in de wintermaanden is het heerlijk om van een mooi, verzorgd tuinblad met diepgang als De Tuin in vier seizoenen te kunnen genieten. Geef uw klanten een paar heerlijke uren cadeau in de vorm van die inspirerende blad, ze zullen u er dankbaar voor zijn. En het brengt uw klanten op nieuwe ideeën: zien van mooie tuinen in binnen en buiten Nederland inspireert om ook in de eigen tuin eens met nieuwe ogen te kijken.

De winter is een rustige tijd voor de tuinliefhebber en voor u hét moment om de relatie met uw klant te versterken. Bij minimaal tien exemplaren van het winternummer bedragen de kosten € 7,50 per stuk excl. btw  en verzendkosten.

Met onze nieuwe cadeaukaart geeft u een abonnement cadeau. Het kost € 36,32 excl. btw per jaar en stop automatisch na vier uitgaven. De cadeaukaart personaliseren wij met uw eigen foto, logo en adresgegevens. Het ontwerp en drukken van deze kaart is gratis en u ontvangt pas een factuur als wij een ingevulde kaart retour ontvangen. Geen afnameverplichting! Klik hier voor meer informatie en twee voorbeelden.

Wilt u magazines bestellen of meer informatie dan kunt u contact opnemen met Frans van Grondelle via 06-51685091 of info@tijdschriftdetuin.nl

2018-11-22T15:44:25+02:0022 november 2018|Nieuws|