De tuin van Peter Wohlleben

//De tuin van Peter Wohlleben

De tuin van Peter Wohlleben

Ontdek de verborgen boodschappen van wind, wolken, planten en dieren. Peter Wohlleben gebruikt zijn jarenlange ervaring en grote liefde voor de natuur om het weer en onze omgeving op een geheel nieuwe en fascinerende manier te ontcijferen, door antwoord te geven op allerlei vragen en mysteries rondom het weer en natuurverschijnselen. De natuur is dichterbij dan je denkt!

De tuin van Peter Wohlleben

Hoor, zie en sta versteld! Ontdekkingstochten door de natuur beginnen in je eigen tuin, zo stelt Wohlleben in dit fascinerende boek. Boven en onder de grond vinden duizenden kleine en grote fenomenen plaats, die vaak fascinerend en mooi zijn – als je weet waarnaar je moet kijken.

Het boek leert je om de verborgen tekenen van wind, wolken, planten en dieren waar te nemen. Met een getraind oog zul je erachter komen dat madeliefjes een soort weerprofeten zijn, bepaalde vogels als thermometers fungeren en sommige bloemen ons vertellen hoe laat het is.

De tuin combineert de wetenschappelijke achtergrond van alledaagse natuurfenomenen met charmante anekdotes, interessante belevenissen en nuttige weetjes. Je zult je tuin vanaf nu met andere ogen bekijken!

Peter Wohlleben (1964) wilde als klein kind al natuurbeschermer worden. Hij studeerde bosbouw, werkte meer dan 20 jaar bij bosbeheer in het Rijnland en werd daarna boswachter in de Eifel. Hij is te gast geweest in tal van tv-programma’s, houdt lezingen en seminars en is de auteur van meerdere boeken over het bos, dieren en natuurbehoud. Met bestsellers als Het verborgen leven van bomen en Het innerlijke leven van dieren heeft hij mensen over de hele wereld geïnspireerd.

De tuin | Peter Wohlleben | Lev. | 12 maart 2019 | Verkoopprijs € 18,99 | Omvang ca 208 pp
www.awbruna.nl

Neem nu een abonnement en ontvang een exemplaar: https://tijdschriftdetuin.nl/welkomstgeschenk/

 

 

2019-03-12T09:53:21+02:0012 maart 2019|Nieuws|