Tijdschrift voor de echte tuin- en groenliefhebber

Nieuws

Tuinadviesdagen in Appeltern

Slechts twee keer per jaar organiseren De Tuinen van Appeltern samen met alle Dutch Quality Gardens hoveniers en ontwerpers de Tuinadviesdagen.

Voor iedereen die een stukje op weg geholpen wilt worden bij hun ideeën voor de tuin, maken we dan gratis schetsen en geven we adviezen. Als je foto’s, tekeningen en bijbehorende maten van het perceel meebrengt, kunnen we vaak ter plekke al een aardige stap in de richting zetten. Een compleet tuinontwerp mag je helaas niet verlangen, dat zou in het tuinadviesuurtje ook niet mogelijk zijn. Maar 1 op 1 al pratend en schetsend, komen we vaak al wel tot een aardig beeld van mogelijkheden waar je zelf waarschijnlijk niet aan gedacht zou hebben!

Het leuke van de tuinadviesdagen is dat je ook gelijk in de praktijk de nodige tuinideeën voorbij kunt zien komen. Het park in Appeltern telt meer dan 200 concrete voorbeeldtuinen om je te inspireren. Het schetsadvies is gratis maar je dient wel een regulier parkticket te bestellen (Ook Appeltern-leden) waarbij je meteen de afspraak met de ontwerper in je buurt kunt vaststellen. De schetsadviesdagen staan gepland voor aankomend weekend, 14 & 15 oktober 2017! www.appeltern.nl

Recommended