Groenfestival Gardenista

/Groenfestival Gardenista
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Tuin in vier seizoenen is er zeker bij, 25 t/m 29 mei op historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem, als het groenfestival Gardenista losbarst. Vijf dagen lang bieden tuinontwerpers, bloemarrangeurs, hoveniers, kwekers, moestuinierders, studenten, hobbyisten, kunstenaars en cateraars hun beste producten en ideeën. Wie popelt er niet naar een fijne, stijlvolle, smakelijke, gezellige én veilige dag in het groen? Klinkende namen als Modeste Herwig, Hans Kramer van kwekerij de Hessenhof, Harry Pierik en de Tuinen Mien Ruys delen hun inspiratie en kunde. Bekende en jonge talentvolle bloemarrangeurs verzorgen demonstraties en moestuinierders laten je proeven van eetbare bloemen.

Van 25 tot en met 29 mei 2022. Het festival vindt plaats op de historische buitenplaats ‘Den Alerdinck’ in Laag Zuthem vlakbij Zwolle. Het sfeervolle landgoed biedt volop ruimte om -rekening houdend met de RIVM richtlijnen- een spraakmakend festival te organiseren.
Historische Buitenplaats Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1, Laag Zuthem. Kaarten, programma en informatie op gardenista.nl.