Helleborusdagen Stekkentuin

/Helleborusdagen Stekkentuin
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vanaf begin maart zijn liefhebbers elke vrijdag en zaterdag welkom om te genieten van de vele bloeiende helleborussen in De Stekkentuin in Espel: een voorjaars-poldertuin bij uitstek. Op vier vrij- en zaterdagen en één zondag, te weten: vrijdag 5 en zaterdag 6 en zondag 7 maart, vrijdag 12 en zaterdag 13 maart, vrijdag 19 en zaterdag 20 maart, vrijdag 26 en zaterdag 27 maart worden er Speciale Open Dagen gehouden met honderden kleurrijke helleborussen.

Tijdens deze dagen is er ook een kleine schilderijen-expositie van o.a. helleborussen en andere voorjaarsbloeiers op doek. In de borders zijn vele bijzondere helleborussoorten en –variëteiten in allerlei kleurschakeringen te vinden: zowel groot- als kleinbloemig, maar ook enkel-, anemoon- en dubbelbloemig. Op het erf kunnen bezoekers rondwandelen tussen de zelf gekweekte bloeiende zaailingen. In deze tijd zijn er ook diverse mooie sneeuwklokjes, corydalissen, bijzondere cyclamen en vele andere vroegbloeiende bolletjes te bewonderen.

** Gratis entree
** Groepen op afspraak
** Open van 10.00 -17.00 uur

Na deze Speciale Open Vrij- en Zaterdagen worden de helleborussen steeds voller en mooier, worden de bloeiende voorjaarsbollen steeds talrijker en laten de vele kleurrijke bladplanten zich steeds meer zien.
Vanaf april is De Stekkentuin (met entree) tot oktober elke vrijdag en zaterdag open…
Alle andere dagen op afspraak.

Meer informatie:
Wies Voesten
Noordermiddenweg 13
8311 PZ Espel
0527 271327
wies@destekkentuin.nl
www.destekkentuin.nl
https://www.facebook.com/destekkentuin/