Kunstbeurs

/Kunstbeurs
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Voor het tweede jaar op een rij komt de Sous-Terre Art Fair naar De Tuinen van Appeltern. Van 4 tot en met 12 september is het entreegebouw van het tuininspiratiepark hét decor van de kunstbeurs, waar een grote verscheidenheid aan eigentijdse en kwalitatief hoogstaande kunst wordt tentoongesteld en verkocht.

Sous-Terre
In september is De Tuinen van Appeltern een week lang de locatie van de kunstbeurs genaamd Sous-Terre Art Fair, georganiseerd door Sous-Terre Evenementen VOF. Sous-Terre is al meer dan 30 jaar één van de meest gerenommeerde galeries van Nederland. De kwaliteit van de tentoongestelde kunst is dus gewaarborgd.

Grote diversiteit
Op deze beurs zullen alle disciplines vertegenwoordigd zijn: van schilderijen tot glaskunst en van sieraden tot fotografie. De kunst kan zowel realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract zijn: voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Mocht je dus op zoek zijn naar een toevoeging aan je interieur of een origineel cadeau voor iemand anders, dan is een bezoek beslist de moeite waard.

Inspirerende locatie
De Tuinen van Appeltern is met meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen het grootste tuininspiratiepark van Europa. Het is een unieke locatie voor deze beurs, en een inspirerende plek voor iedereen die van (natuurlijke) schoonheid houdt.

Meer informatie of tickets bestellen? Je vindt het op www.appeltern.nl. Bezoekers van De Tuinen van Appeltern hebben met hun entreeticket gratis toegang tot de kunstbeurs.

Beursinformatie
Beurslocatie: De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2A te Appeltern
Datum: 4 t/m 12 september 2021
Openingstijden: Zowel de Art Fair als De Tuinen zijn elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Organisatie: Sous-Terre Evenementen, Batterijstraat 23A Lithoijen
Contact: info@sousterre-artfair.nl / +31(0)412 – 48 21 59
Tickets: Kunstbeurs incl. toegang De Tuinen van Appeltern: combiticket € 14,- te verkrijgen via www.appeltern.nl of aan de kassa. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.
Deelnemerslijst en overige informatie: www.sousterre-artfair.nl