Lentesfeerdagen

/Lentesfeerdagen
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op 12 en 13 april 2019 organiseert Hovenierscentrum De Briellaerd voor de 15e keer Lentesfeerdagen. Van 9.00 tot 17.00 uur zijn tuinliefhebbers van harte welkom op het wandeldomein aan de Plantagelaan 20 in Barneveld. In het lentezonnetje kunnen bezoekers ideeën opdoen in de voorbeeldtuinen. De vakmensen van De Briellaerd geven antwoord op tuinvragen van bezoekers. En tijdens deze dagen is er een kortingsactie op de aanschaf van eenjarigen.

Bezoekers worden uitgenodigd om een schets of foto’s van hun eigen tuin mee te nemen. De tuinontwerpers geven advies voor kleine aanpassingen,’ vertelt Fokke Mulder. ‘Of het nu gaat om advies over bomen, een beplantingsplan, verlichting of de keuze van de bestrating: De Briellaerd heeft alles in huis om van iedere tuin een fijne leefomgeving te maken.’

In de wintermaanden is er hard gewerkt aan de nieuwe collectie tuinaccessoires en planten. Bezoekers van de lentesfeerdagen ontvangen 20% korting op eenjarigen om het nieuwe tuinseizoen bloemrijk in te luiden.
Fokke Mulder: ‘Wij zeggen vaak: De Briellaerd is niet uit te leggen, dat moet je ervaren. We willen mensen een fijne ervaring bieden. Op de Plantagelaan, maar natuurlijk ook in hun eigen tuin. Kom daarom de lente proeven tijdens de lentsesfeerdagen en neem een stukje voorjaar mee naar huis.’

Hovenierscentrum De Briellaerd is sinds jaar en dag een bekende naam in Barneveld en geniet landelijke bekendheid. De kenmerkende groene tuinen die het team ontwerpt en aanlegt, worden met de jaren mooier. Het Hovenierscentrum is gevestigd op voormalig landgoed De Briellaerd. Op dit wandeldomein zijn verschillende thematuinen aangelegd. Bezoekers kunnen hier het hele jaar inspiratie opdoen. Daarnaast is een tuinwinkel op het landgoed te vinden. Daar vindt de bezoeker allerlei verrassende producten op het gebied van tuininrichting en woonaccessoires.
www.briellaerd.nl