Plantendag Kalmthout

/Plantendag Kalmthout
Laden Evenementen

Op deze oudste plantenbeurs van België vind je zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland. Zij bieden een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber en vindt plaatst op zondag 18 april van 10 uur tot 17 uur.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de covid maatregelen. Daarvoor zijn de nodige draaiboeken uitgewerkt en steunt men op de ervaring van de herfsteditie van vorig jaar. Tickets voor de plantendag zullen enkel via een tijdslot vooraf te reserveren zijn via de website.

Gratis plantenparking
Geef je aankopen gratis in bewaring in de plantencrèche en maak nog van een wandeling in de tuin of geniet van een drankje op het terras.

www.arboretumkalmthout.be

Reizen naar België zijn toegelaten als dat gaat om professionele redenen. Een standhouder uit Nederland die planten komt verkopen, valt onder die regeling. Voor inwoners uit Nederland ligt dat anders, voor hen is een uitstap naar België nog steeds een niet-essentiële verplaatsing. De volledige informatie kun je vinden op https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/ scrol naar beneden tot het hoofdstuk “ik woon niet in België”.