Tableware & Flowers De Boschhoeve

/Tableware & Flowers De Boschhoeve
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Liefhebbers van (bloemen)serviezen en een sfeervol gedekte tafel komen op 17, 18 en 19 oktober volop aan hun trekken tijdens de serviesdagen op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze. De grote schuur biedt ruimte aan een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas uit Bennekom. Botanische thema’s zijn uiteraard heel ruim vertegenwoordigd waaronder ‘Sarah’s Garden’ van Wedgwood, maar ook serviezen met jachttaferelen en themaserviezen voor de komende kerst en andere feestdagen en seizoenen worden op passende wijze gepresenteerd.
Het verzamelen van serviesgoed is populair. Soms op kleur, soms op thema en soms lekker alles door elkaar. De serviezen van de Engelse Serre zijn zowel compleet als in onderdelen te koop. Het mixen van oud en nieuw serviesgoed, gecombineerd met passende tafelkleden, servetten, placemats, glaswerk, bestek en tafelverlichting zorgt ervoor dat hetzelfde servies er bij iedereen weer compleet anders uit gaat zien.
De grote schuur biedt een passende achtergrond voor heel veel moois Want de tafels worden ook nog eens aangekleed met passende boeketten, kransen en herfstbloemwerk van de tuinvrouw(en) van De Boschhoeve. Diverse brocantehoeken nodigen uit tot snuffelen. Het tuingereedschap van Sneeboer en de rekken met zaden van kruiden, groenten en bloemen zijn aangevuld. En wie toe is aan een pauze kan in de theeschenkerij genieten van koffie of thee met wat lekkers. Bezoekers zijn welkom op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober van 10.00-17.00 uur. Toegang en parkeren gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
www.boschhoeve.nl
www.deengelseserre.nl