Felco elektrische snoeischaren

//Felco elektrische snoeischaren

Felco elektrische snoeischaren

Snoeien is een belangrijke tuinklus die je ieder jaar, of soms zelfs twee keer in het jaar doet! Met een elektrische snoeischaar bespaart u kracht en tijd.

FELCO 820-HP
Draagbare elektrische snoeischaar | Sterk en veelzijdig model.
Sterk, snel, gebruikersvriendelijk, efficiënt en betrouwbaar, dit model is geschikt voor het zware snoeiwerk. Met de FELCO 820 kunt u makkelijk, vlekkeloos en nauwkeurig hardhout snoeien tot een diameter van 45 mm, waardoor vooral een aanzienlijk hogere productiviteit wordt behaald. Veelzijdig; het is het ideale gereedschap voor de fruitteelt, de bosbouw, het onderhouden van parken en tuinen, en voor bepaalde werkzaamheden in de wijnbouw.
Bestuurd en aangedreven door zijn Powerpack is de FELCO 880 uitgerust met een accu en lader, de FELCO 820 kit, het resultaat van zorgvuldig onderzochte ergonomie die de arm- en schouderspieren ontlast gedurende een hele dag snoeien.

FELCO 811B-HP
Draagbare elektrische snoeischaar | Allround model
Met een snoeicapaciteit van 35 mm, een robuuste behuizing in uit één stuk gesmeden aluminium met levenslange garantie en een herwerkte snoeikop is de FELCO 811 een krachtig, compact en doeltreffend werktuig. Hij zorgt voor een duurzame perfecte snoeikwaliteit. Omdat hij zo licht is (810 g) en zijn snoeikop zo vrij is, beweegt de FELCO 811 zich met gemak tussen de te snoeien takken. De 811 is een combinatie van het vermogen van de Felco 820 en de snelheid en lichtheid van de F801. Een krachtig, compact en doeltreffend werktuig dat zeer goed in de hand ligt.!
Gecontroleerd en aangedreven door zijn Powerpack, biedt de FELCO 880, de FELCO 811 set, een resultaat van zorgvuldig bestudeerde ergonomie, verlichting voor de arm- en schouderspieren, gedurende de gehele dag besteed aan snoeien.

FELCO 801-HP
Draagbare elektrische snoeischaar | Snel en licht model
Deze lichte, gemakkelijk te hanteren en snelle snoeischaar wordt aanbevolen voor al het intensieve snoeiwerk. De nieuwe geometrie van het gereedschap garandeert een uiterst gemakkelijke toegang tot takken die gesnoeid moeten worden. De snijkop verzekerd een perfecte snede tot een diameter van 30 mm.
Gecontroleerd en aangedreven door zijn Powerpack, biedt de FELCO 880, de FELCO 801 set, een resultaat van zorgvuldig bestudeerde ergonomie, verlichting voor de arm- en schouderspieren, gedurende de gehele dag besteed aan snoeien.

Het handgedeelte is zo ontworpen dat de kop kan worden vervangen waarbij u keuze heeft uit verschillende types (800F voor takken tot 20mm, 800M voor het bijknippen van hoeven van schapen en geiten).

De klant heeft daarbovenop de keuze uit twee types Lithium-Ion batterijen:
Enkele capaciteit met een snoeiautonomie van 6 à 8u.
Dubbele capaciteit met een snoeiautonomie van 12 à 14u.

Optioneel kan er voor de drie types scharen een verlengstok gemonteerd worden van 1m of 1,5m om in de hoogte of net laag bij de grond te snoeien.

www.felco.com

 

2018-05-17T10:21:20+02:0017 mei 2018|Nieuws|