Tijdschrift voor de echte tuin- en groenliefhebber

Nieuws

Genomineerden Zwemvijver 2018

De vakjury heeft vier inzendingen geselecteerd die kans maken op de titel Zwemvijver van het Jaar. Er zijn in de categorie Particuliere Natuurlijke Zwembaden en in de categorie Particuliere Zwemvijvers elk twee inzendingen genomineerd. Deze landelijke competitie is nu voor de derde keer in samenwerking met Branchevereniging VHG georganiseerd voor deelnemers van VHG Platform voor Natuurlijk Zwemwater. De wedstrijd is bedoeld om de grote toegevoegde waarde van particuliere natuurlijke zwembaden en particuliere zwemvijvers onder de aandacht te brengen van tuineigenaren.

Nominaties
De genomineerde inzendingen zijn met zorg samengesteld en voorzien van goed fotomateriaal. De projecten zijn mooi ontworpen en technisch goed aangelegd. In beide categorieën zijn de volgende twee inzendingen genomineerd.

In de categorie Particuliere Natuurlijke Zwembaden:
1. LilyPond, Wageningen
LilyPond Natuurlijk Zwembad
2. De Koninklijke Ginkel Groep, Veenendaal
Ginkel Groep Natuurlijk Zwembad

In de categorie Particuliere Zwemvijvers:
1. De Lingebrug hoveniers, Ochten
De Lingebrug Zwemvijver

2. LilyPond, Wageningen
LilyPond Zwemvijver

Prijsuitreiking
U kunt de prijsuitreiking bijwonen op zaterdag 24 februari 2018, tijdens een feestelijke vakmiddag op de consumentenbeurs TuinIdee in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De winnaars maken kans op deelname aan de internationale competitie van de Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer (IOB) in 2019. Wilt u aanwezig zijn, meldt u zich dan aan via zvhj@vhg.org.

Over Branchevereniging VHG
Branchevereniging VHG behartigt de belangen van de ondernemers in het groen. Bij VHG zijn in totaal 1.100 bedrijven aangesloten. Zij zijn actief in de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen, openbaar groen, dak- en gevelbegroening, interieurbeplanting en als boomspecialist. VHG wil namens de branche de gesprekspartner zijn die maatschappelijke en economische meerwaarde van groen onder de aandacht brengt bij politiek, institutionele partijen en burgers.

De branche streeft maatschappelijk verantwoord ondernemen na en levert met haar diensten een bijdrage aan de kwaliteit van de leefomgeving en de gezondheid van mensen. VHG legt vanuit dat oogpunt ‘de groene verbindingen’ naar mens en maatschappij. Meer informatie vindt u op www.vhg.org.

Recommended