Gratis tuinvlinder app

//Gratis tuinvlinder app

Gratis tuinvlinder app

Het is weer lekker warm, de zomer is er! Dat betekent dat er weer vlinders te zien zijn als je naar buiten gaat. Ben jij ook benieuwd welke vlinder er in jouw tuin fladdert? Is het nu een atalanta, of toch een kleine vos? Zoek het op in de Tuinvlinder app. Speciaal voor de zomer heeft Nature2U in samenwerking met de Vlinderstichting deze leuke gratis Tuinvlinderapp gemaakt. Zodat je weet of het nu een bont zandoogje of een kleine vuurvlinder is. Of misschien toch een grote vos, die sinds enkele jaren weer vaker in tuinen te vinden is?

citroenvlinder

citroenvlinder

In de app zijn behalve de meest voorkomende vlinders, ook planten te vinden waarmee je vlinders je tuin in lokt. Dit zijn planten met mooie bloemen waarvan vlinders graag de nectar eten, zoals Koninginnekruid, Wilde hyacint en Judaspenning. Ook zijn enkele favoriete planten voor rupsen in de app te vinden. Deze planten maken je tuin tot een kleurig, bloeiend en levendig geheel, een paradijs voor vlinders. Ook zijn in deze app, net als de andere apps van Nature2U, nieuwe features toegevoegd, zodat je leuke prestaties kunt vieren binnen de apps.

Oranjetipje

Oranjetipje

Ontdek de wereld van vlinders in je tuin, met de Tuinvlinder app. Ook handig bij de jaarlijkse tuinvlindertelling van de Vlinderstichting, dit jaar van 3 tot 25 juli. De Tuinvlinder app is gratis verkrijgbaar voor Android en IOS. Meer info en downloaden: www.nature2u.nl/tuinvlindergids

Fotograaf: Han Bouwmeester

2021-07-07T16:04:29+02:007 juli 2021|Nieuws|