Helleborus show Kwekerij Morning Glory

//Helleborus show Kwekerij Morning Glory

Helleborus show Kwekerij Morning Glory

Vanaf zaterdag 29 februari start bij Kwekerij Morning Glory het voorseizoen. De kwekerij is dan iedere zaterdag geopend van 10.00 – 16.00 uur. U kunt dan terecht voor het assortiment Helleborussen van kweker Ellen Akerboom dat bestaat uit de Pretty Ellen types (enkelbloemig) en de Double Ellen (gevuldbloemig). Ellen Akerboom is al vele jaren bezig met de veredeling van Helleborussen. Haar collectie bestaat nu uit een serie enkelbloemige en een serie dubbelbloemige Helleborussen.

Ellen Akerboom zal op zaterdag 29 februari aanwezig zijn om uw vragen over Helleborussen te beantwoorden.

Helleborus Double EllenR Yellow Spotted

Helleborus Double EllenR Yellow Spotted

Helleborus Double EllenR Red

Helleborus Double EllenR Red

Enkelbloemige en dubbelbloemige Helleborussen
De Helleborussen die te zien zullen zijn tijdens dit voorseizoen zijn selecties uit de groep van Helleborus orientalis en bestaan uit enkel- en dubbelbloemige selecties. Beide types zijn na jaren van selecteren uitgezocht op bloeiprestatie en op mooie grote bloemen. De gevuldbloemige selecties bloeien zelfs extra lang en ook na de bloei blijven de bloemen nog lang aan de plant zitten.

Alleen Helleborussen en vaste planten verkoop mogelijk in het voorseizoen
Voor de verkoop van de Helleborussen wordt een aparte ruimte ingericht. Vanaf 29 februari start ook de verkoop van de bijzondere vaste planten. Overige delen van onze kwekerij zijn tijdens dit voorseizoen gesloten en verkoop van andere planten dan de Helleborussen en de vaste planten is niet mogelijk in verband met onze voorbereidingen en opkweek van het assortiment voor het nieuwe seizoen. De kwekerij gaat weer volledig open op zaterdag 25 april. www.kwekerijmorningglory.nl

2020-02-18T19:54:03+02:0024 februari 2020|Nieuws|