Kees Smit Tuintrend Event

//Kees Smit Tuintrend Event

Kees Smit Tuintrend Event

Kan jij ook niet wachten tot je weer in de tuin kunt zitten? Kom naar de derde editie van hét Tuintrend Event en laat je inspireren. Krijg advies over tuininrichting, doe mee aan creatieve workshops, ontdek de nieuwste trends en maak kans op mooie prijzen. Tuinexperts Ivo Putman en Rob Verlinden van ‘De Grote Tuinverbouwing’ vertellen jou alle ins en outs over tuinieren. Tv-kok Jeremy Vermolen laat zijn culinaire kunsten zien én proeven en stylistes Anne Pater en Rosanne Weerheim gaan met jou aan de slag om een eigen terrarium te maken. In de Proeftuin staan culinaire zomerse hapjes en verfrissende drankjes voor je klaar. Sluit de dag af met een workshop en ga vol nieuwe inspiratie het nieuwe tuinseizoen tegemoet.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Er staat een springkussen en lekkere popcorn klaar. De creatievelingen kunnen aan de slag met het schilderen van een eigen vogelhuisje terwijl de ouderen rustig rondkijken of meedoen aan een eigen workshop. Kortom een dagje uit voor het hele gezin.

Dit jaar komen er naar verwachting 10.000 bezoekers naar het Tuintrend Event dat zowel in Almelo (29 februari en 1 maart) en Amersfoort (7 en 8 maart) plaatsvindt.

Kijk voor meer informatie en openingstijden over het Tuintrend Event op keessmit.nl/tuintrendevent.

2020-02-20T17:08:20+02:0020 februari 2020|Nieuws|