Kerstfair Huis Doorn

//Kerstfair Huis Doorn

Kerstfair Huis Doorn

“The Most Wonderful Time of The Year’, 12 tot en met 15 december in de lanen van Huis Doorn. Een charmant ‘lifestyle’ event met ruim 90 sfeer- en smaakmakers, voor een onvergetelijke Kerst en winter.. Brocante & vintage, delicatessen, tuinhaarden & BBQ’s, interieur accessoires, outdoor boots, winterse wollen fashion, shawls & tassen, goud & edelsmeden, kunstenaars en nog veel meer…. Kortom héérlijk kerstshoppen en inspiratie opdoen in ‘the most wonderful time of the year’!

Doe mee met een ‘live cooking’ sessie, in de ‘Keuken van de Keizer’, geniet met een glaasje Glühwein in de hand van live gezongen Christmas Carols of verbaas je over het rijke leven van Wilhelm op Huis Doorn.
Wat is er nog meer te doen en te zien? Tafelmanieren. Laat je door een heuse butler de tafel etiquette uitleggen zodat je ook thuis ‘vorstelijk’ kan dineren. Serveer je links of rechts? Hoe gebruik je een servet? Hoe schenk je wijn? Hoe dek je een tafel? Kortom hoe heurt het eigenlijk? Het servies van de Keizer… In Huis Doorn zijn de tafels rijk gedekt met zilveren tafelstukken, handbeschilderd servies, verguld kristal… Alsof elk moment de Keizer met zijn gevolg kan arriveren om aan te zitten aan het diner en wie weet mag jij ook aanschuiven.

Data & Openingstijden
• KerstFair Huis Doorn dag tickets
Donderdag 12 tot en met zondag 15 december geldig van 11.00 tot 17.00 uur
m.u.v. vrijdag 13 december ook geldig tot 20.00 uur!

• KerstFair by Night tickets
Vrijdag 13 december geldig vanaf 16.00 tot 20.00 uur
Met de vele duizenden lichtjes een feest om naar toe te gaan!
*tickets voor een gereduceerd tarief!

Super Earlybird korting tot en met 13 december super earlybird korting op je tickets. Ga naar www.kerstfairhuisdoorn.nl/bezoekersinformatie/
* Met je ticket bezoek je ook gratis Huis Doorn, dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur
Museum Huis Doorn Langebroekerweg 10, 3941 MT Doorn

2019-10-28T17:24:19+02:003 december 2019|Nieuws|