Kijktuinen Nunspeet open

//Kijktuinen Nunspeet open

Kijktuinen Nunspeet open

De Kwekerij en Kijktuinen Nunspeet vanaf 1 maart weer open

Het plantseizoen begint en dus is het nodig om planten te kunnen kopen. Dat kan vanaf 1 maart bij Kwekerij Kijktuinen Nunspeet. Een schitterende kwekerij voor de liefhebber, maar ook voor de gewone vaste plant kan men hier terecht.

De tuinen zijn vanaf nu dan ook geopend voor de liefhebbers. In het voorseizoen geldt een gereduceerd tarief.

Op verzoek van de vele bezoekers van de Kijktuinen is het al enkele jaren mogelijk om op kleine schaal diverse soorten planten, zoals vaste planten, grassen, bollen, knollen, eenjarigen en kruiden te kopen bij een bezoek aan de Kijktuinen Nunspeet. Vanwege de groeiende vraag is vanaf vorig jaar mogelijk planten te kopen afzonderlijk van een bezoek te brengen aan de Kijktuinen. Het sortiment wordt bepaald door hetgeen in de Kijktuinen zo mooi te zien is, nieuwe soorten, bijzonderheden die uitgeprobeerd worden in mooie combinaties. De meeste planten worden zelf gestekt, gescheurd of gezaaid en in de kas opgekweekt. De kwaliteit en soortechtheid is daardoor gewaarborgd.
Elk jaar wordt het assortiment groter en is er een grotere verscheidenheid aan planten voor zowel in de zon als in de schaduw.  Op dit moment worden er ruim 1000 soorten aangeboden. Binnen dit assortiment bevinden zich enkele zeer bijzondere, in Nederland slecht verkrijgbare soorten welke zeker de liefhebber zullen aanspreken.
Maar ook voor de gewone tuinier zijn er vele soorten en prachtige planten te koop.

Kwekerij Kijktuinen Nunspeet kan bezocht worden los van de Kijktuinen zelf.
Deze kwekerij is uiteraard gratis toegankelijk.
Bij een aankoop boven € 100,00 ontvangt men een gratis entreebewijs voor een bezoek aan Kijktuinen Nunspeet tijdens het lopende seizoen.

De Kwekerij is vanaf 1 maart geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Vanaf Goede Vrijdag is de Kwekerij op deze tijden 6 dagen per week geopend (uitgezonderd zondag).

Kwekerij Kijktuinen Nunspeet vind u aan de Kienschulpenweg 26 te Nunspeet
Meer informatie is te vinden op de website www.kijktuinen.nl
Voor meer informatie kunt u ook bellen: 0341 – 260656.

2016-03-01T08:57:53+02:001 maart 2016|Nieuws|