Kneusjes box voor in de tuin

//Kneusjes box voor in de tuin

Kneusjes box voor in de tuin

Tweede kans voor tuinplantjes met ‘schoonheidsfoutjes’. Het voorjaar is begonnen; hoog tijd om je tuin, balkon of dakterras weer in een groen jasje te steken. Tegelijkertijd meehelpen om de wereld een stukje groener te maken? Dan is de Tuin Kneusjes box de juiste keus. Het pakket bevat een verrassend assortiment met buitenplanten die nét wat extra liefde nodig hebben. Ze hebben weliswaar een schoonheidsfoutje, zijn van wat mindere kwaliteit of simpelweg een beetje kneuzig, maar dat maakt ze niet minder leuk. Dat bewees de Kneusjes box wel, de succesvolle voorganger van de Tuin Kneusjes box. Hiermee heeft Plantje.nl inmiddels meer dan een miljoen kamerplanten gered.

Verrassing
In de plantenhandel worden veel plantjes weggegooid wanneer ze niet meer geschikt zijn voor de verkoop. Van een verkleurd takje tot een mank blaadje: planten die niet (meer) aan de juiste kwaliteit voldoen, gaan de groenbak in. Zonde, want hoewel sommige plantjes écht aan het eind van hun latijn zijn, zijn er ook veel exemplaren die – met de juiste zorg en liefde – nog een lang leven tegemoet kunnen gaan. Deze plantjes worden door Plantje.nl onderschept en toegevoegd aan de boxen. De inhoud is dus een verrassing; Plantje.nl weet immers nooit van tevoren welke planten er gered kunnen worden.

Initiatief tegen plantverspilling
Naar aanleiding van het succes van de Kneusjes box en op veler verzoek is de Tuin Kneusjes box in het leven geroepen. De box is niet alleen een initiatief tegen plantverspilling, maar vormt bovenal een uitdaging voor iedere plantliefhebber. Het pakket heeft een waarde van €50,- maar is verkrijgbaar voor €27,50. Laat je verrassen door een box met acht tot tien buitenplantjes en geef deze groene vrienden een tweede kans bij jou in de tuin of op het balkon.

Over Plantje.nl
Op zoek naar die ene hippe kamerplant of laat je je liever verrassen door een van de vele plantboxen uit het assortiment? Bij Plantje.nl ben je aan het juiste adres. Plantje.nl is al jarenlang de bekendste plantenwebshop van de Benelux. De producten zijn altijd van de beste kwaliteit en vers van de kweker. Daarnaast biedt het met regelmaat bijzondere planten aan die nergens anders verkrijgbaar zijn. Met de Kneusjes box en de (Tuin) Kneusjes box wil het de wereld een stukje groener maken. www.plantje.nl

2021-04-06T11:30:09+02:006 april 2021|Nieuws|