Lentemarkt De Boschhoeve

//Lentemarkt De Boschhoeve

Lentemarkt De Boschhoeve

Doe zaterdag 23 april inspiratie op voor het nieuwe tuinseizoen tijdens de Lentemarkt op De Boschhoeve in Wolfheze. Deze markt is bij veel tuinliefhebbers favoriet en dat is niet voor niets. Er valt namelijk al veel te kiezen om te planten. Wat te denken van vrolijk bloeiende voorjaarsbollen en bosanemoontjes in wit, blauw en roze. Of kies voor vroegbloeiende schaduwplanten. Die profiteren van het feit dat de bomen nog geen dicht bladerdek hebben. De eerste kruiden en eenjarigen zijn er ook alweer. En niet te vergeten de Dahliaknollen die met spetterende kleuren en vormen straks een feestje maken van de zomerborder. Traditiegetrouw zijn er gastkwekers die zich tijdens de lentemarkt presenteren met (historische) bollen en knollen, primula’s, heem- en rotsplanten.

In de tuinen zorgen duizenden bloeiende tulpen, bosanemonen, kievietsbloemen en narcissen in combinatie met vroeg bloeiende heesters voor een waar voorjaarsspektakel. In de grote schuur valt het nodige te snuffelen tussen de groente- en bloemenzaden, tuingereedschap van Sneeboer, gieters en bleekpotten. De brocantehoek is opnieuw ingericht met aantrekkelijke recente vondsten uit binnen- en buitenland. De serviezen van De Engelse serre zijn er als vanouds en er zijn ook weer fraaie, handgemaakte cadeautjes en kaarten. De theeschenkerij is er voor koffie en thee met wat lekkers.

De Lentemarkt is op zaterdag 23 april vrij toegankelijk van 10.00-17.00 uur. Kijk voor het overzicht van de gastkwekers op de website www.boschhoeve.nl

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
www.boschhoeve.nl

2021-12-09T16:40:10+02:0014 april 2022|Nieuws|