Leuke activiteiten in Appeltern

//Leuke activiteiten in Appeltern

Leuke activiteiten in Appeltern

Aankomend weekend staan er weer een aantal leuke (gratis) activiteiten en gezellige workshops op het programma bij De Tuinen van Appeltern. Daarnaast zijn er dit weekend voor het eerst lichtjesavonden!

Wat dacht je van een borreltje tijdens onze wijnproeverij, verzorgd door Domaine Alsace, of een vers stukje vlees van onze winterbarbecue door Herwin Seegers? Of misschien vind je het wel leuk om deel te nemen aan de workshop vilten door Viltkontaktgroep Nederland. Misschien haal je liever even een frisse neus en bewonder je de prachtige decoraties op onze speciale PUUR route! Dit weekend zijn er ook de eerste lichtjesavonden met een optreden van Laura Bronneberg en op zondag zorgt KoMore voor de vrolijke noten!

PUUR Appeltern is voor alle leeftijden… daarom hebben we ook iets leuks voor onze jonge bezoekers. Namelijk, de pure boomschijfjesspeurtocht! Haal het formulier op bij onze receptie, neem je kinderen gezellig mee op pad en laat ze speuren! Verspreid langs de Puur route hangen boomschijfjes verstopt met daarop PURE tekeningen, die ook terug te vinden zijn op de kaart die zij meekrijgen bij de receptie. Het zijn er 16 in totaal! Weten jullie ze allemaal te vinden?

Last but not least zijn ook onze Dutch Quality Gardens hoveniers aanwezig om al je tuinvragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig en creatief tuinadvies. Dit weekend kun je in gesprek met Hans Linders Hovenier en Smeets Hoveniersbedrijf!

BEZOEK ONZE BETOVERENDE LICHTJESAVONDEN!
Met PUUR zijn De Tuinen van Appeltern voor het eerst in haar bestaan ook in de decembermaand geopend. Een extra reden om ook aandacht te schenken aan het feest van het licht. We hebben al de nodige ervaring met het verlichten van tuinen door de jaarlijkse Mystery Gardens in Lights in september.

Op 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29, 30 december en 4, 5 en 6 januari zijn er speciale lichtjesavonden! Honderden kaarsjes zullen tegelijk branden op onze PUUR route en op de bovenverdieping van accommodatie ‘Onze Entree’, wat gaat zorgen voor een behaaglijk en magisch gevoel. Het wordt een gezellig geheel met (live) muziek en vuur. Op 15, 22, 29 en 5 januari treedt bijvoorbeeld Laura Bronneberg op!

De wandeling lijkt ons fantastisch voor ouders met kleine kinderen. Ze gaan zich zeker verwonderen over de duizenden lampjes en kaarsjes die overal stralen en schijnen. Het feest begint al in het nieuwe entreegebouw waar honderden kaartjes branden en heerlijke chocomel wacht voor de kleintjes, voor de ouderen wellicht ook glühwein.
LET OP: Om 17.00 uur worden alle lichtjes aangemaakt en kan er begonnen worden aan de wandeling. Om 21.00 uur gaan alle lampen en kaarsen weer uit. Zoals gezegd, het lijkt ons een feest voor de kleintjes maar de lichtjes zijn er natuurlijk voor iedereen die houdt van sfeer en gezelligheid! www.appeltern.nl

2018-12-14T10:50:16+02:0013 december 2018|Nieuws|