Makita UR100D trimmer

//Makita UR100D trimmer

Makita UR100D trimmer

Makita heeft een nieuwe CXT trimmer voor particulier gebruik. Deze trimmer werkt dankzij de accu stil, milieuvriendelijk en tegen zeer lage verbruikskosten. De trimmer heeft een maaicirkel van 26 cm en is uitgerust met een telescopische steel. Het is een compacte machine die verstelbaar is van 84,5 cm tot 119,5 cm. Makkelijk mee te nemen en goed aan te passen aan jouw eigen lengte. De trimmer weegt slechts 1,9 kg. De handgreep is zonder gereedschap verstelbaar en dankzij de draagriem over jouw schouder, werk je ergonomisch. De UR100D is geschikt om de graskantjes van kleine tot middelgrote gazons te onderhouden. Hij beschikt over een praktische opbergoplossing voor één reserve kunststof mes, lekker doorwerken is dus geen probleem. De beugel bij de draadkop zorgt ervoor dat je voldoende afstand van bijvoorbeeld het tuinhek of planten en bomen houdt, zodat deze niet beschadigen. Met de tap en go draadkop wordt de draad met een simpele tik op de grond verlengd. Het mes in de beschermkap snijdt de draad meteen weer op de juiste lengte af.

CXT platform
Draadloos trimmen wordt een gemak dankzij de 10,8 V accu. Dit is een accu waarop ruim 30 machines passen. Je kunt dus eindeloos uitwisselen en jouw gereedschapsassortiment aantrekkelijk uitbreiden. Een kruimelstofzuiger voor binnen, een buxusschaar voor buiten, een schroefmachine voor huis en tuin of met één van de handige gadgets zoals de Bluetooth speaker, draagbare radio, zaklamp, of een usb adapter om jouw mobiele telefoon op te laden. Zo heb je dus maar één accu set nodig en dat bespaart veel geld bij de aanschaf van andere machines. Kijk voor een overzicht van machines die met de CXT accu uitwisselbaar zijn op makita.nl/cxt. De trimmer heeft een looptijd van 40-60 minuten. Tijd genoeg om de graskanten bij te werken en onkruid te wieden.

Technische gegevens;
UR100DZ Zonder accu’s en lader in doos
Maaidiameter 260 mm
Voltage (V) 10,8 V
Aansluiting/opname M8x1,25RH
Gewicht (kg) 2,1 ( met BL1040B)
Geluidsdrukniveau dB(A) 74
Trillingsniveau (m/s2) handgreep voor/achter 2,5 / 2,5
Afmetingen l x B x H (cm) 1195 x 267 x 315
Adviesverkoop excl. BTW € 79,-
Adviesprijs incl. BTW € 96,-

Informatie
De Makita trimmer UR100DZ wordt geleverd zonder accu en lader en is verkrijgbaar bij de vakhandel en via webshops. Adviesverkoopprijs excl. btw € 79. Los verkrijgbaar is een startset (art.nr. 197636-5) met 2x accu BL1040B (10,8 Volt, 4.0 Ah) en lader DC10SA, geleverd in Mbox, opladen in 60 minuten. Adviesverkoopprijs excl. btw € 179. Ga voor meer informatie naar www.tuin.makita.nl.

Over Makita
In 2015 was het precies 100 jaar geleden dat Makita begon met het verkopen en repareren van elektrische motoren. In 1958 is Makita gestart met het produceren van gereedschap voor professionals. Met wereldwijd tien fabrieken en circa 14.000 werknemers is het een van ´s werelds grootste producenten van professioneel elektrisch gereedschap. Zowel toen, nu, als in de toekomst blijft Makita gereedschap ontwikkelen waarmee de gebruiker gezonder, slimmer, gemakkelijker en productiever kan werken. Makita innoveert continu en dat resulteert in elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Een lange levensduur, hoogwaardige afwerking, gebruiksvriendelijkheid, prestaties van de machine en ingebouwde veiligheid, zijn de belangrijkste kenmerken van Makita gereedschap. Kijk voor meer informatie op http://www.makita.nl.

2018-07-06T08:55:05+02:006 juli 2018|Nieuws|