Oogstfair op De Boschhoeve

//Oogstfair op De Boschhoeve

Oogstfair op De Boschhoeve

De jaarlijkse Oogstfair op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve op zaterdag 14 september mag je beslist niet missen. Het is een feest voor de zintuigen; ruiken, proeven, kijken en aanraken.

Zo zijn er stands met diverse streekproducten als knoflooksoorten, paddenstoelen, bessen, bijzonder smakelijke aardappel- en appelrassen, vruchtensappen, jams en chutneys, zuivel, worst en kaas en producten van de imker. Gastkwekers komen met voorjaarsbollen en -knollen, biologische groenten en kruiden. Wie de herfsttafel fraai wil aankleden kan kiezen uit uitbundige tuinboeketten, herfstkransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Ook tuintijdschriften, tuinkunst, brocante, keramiek, terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap zijn ruim voorradig.

Stillevens
De tuinen van De Boschhoeve staan nog volop in bloei. In de ‘mooie moestuin’ zorgt de rijke oogst aan groenten, pompoenen, kruiden en bloemen voor prachtige stillevens. In de pluktuin kunnen nog steeds volop boeketten in alle kleuren worden geplukt. De plantendokter biedt advies en informatie bij ziekten en plagen. Breng voor het gemak een stukje van de aangetaste plant mee.

Tot slot is het goed toeven in de theeschenkerij voor koffie of thee met heerlijke koek, cake of taart, soep, lekkere broodjes en quiches.

De Oogstfair op zaterdag 14 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026- 4821231
www.boschhoeve.nl

2019-07-24T16:14:38+02:009 september 2019|Nieuws|