Opleiding Tuinarchitectuur

//Opleiding Tuinarchitectuur

Opleiding Tuinarchitectuur

Wil je tuinontwerper worden maar geen opleiding volgen die jaren duurt? Kies dan voor een praktijkgerichte en inspirerende opleiding van IPD. En volgende week kun je nog beginnen met de avondgroep Ecologisch Tuinontwerper.

De opleiding Tuinarchitectuur kun je volgen als dagopleiding (januari) en in de avond (maart). Onze enthousiaste en ervaren docenten begeleiden je op weg naar een erkend vakdiploma. Je leert alle vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te kunnen als tuinontwerper. Van tekenen en ontwerpen tot presenteren en offreren, van plantenkennis tot klimaatinvloeden. Wij geloven in klassikaal onderwijs! Je krijgt veel hulp van je docent, werkt veel samen met je klasgenoten en je wordt ondersteund door het team van IPD Opleidingen. Via social media en onze Onderwijsblog delen we regelmatig studietips, verhalen van cursisten en nieuws uit de ontwerpbranche.

Opleiding Ecologisch Tuinontwerper
Ook de opleiding Ecologisch Tuinontwerper kun je volgen als dagopleiding en in de avond. Volgende week dinsdag begint een gegarandeerde groep met de avondopleiding in Amsterdam. Hier zijn nog enkele plaatsen vrij, dit zijn echt de allerlaatste plekken.

Op het gebied van tekenen en ontwerpen is deze opleiding vergelijkbaar met Tuinarchitectuur. Maar met de opleiding Ecologisch Tuinontwerper ga je veel verder dan een ‘gewone’ tuinontwerper.

Je krijgt veel en veel meer kennis over ecologische principes, met de bijbehorende kennis over planten, bodem, water, enzovoort. Ook ga je de diepte in over het gebruik van natuurlijke materialen en over de wet- en regelgeving waar je als ontwerper mee te maken krijgt bij duurzame projecten.

Dit alles met een waardevol vakdiploma als eindresultaat!

Meer informatie
Bel 030 244 77 30 of mail info@ipd-opleidingen.nl als je een vraag hebt. De studieadviseurs staan je graag te woord.

Op 14 en 28 november staan gratis proeflessen Ecologisch Tuinontwerper en Tuinarchitectuur gepland.

www.ipd-opleidingen.nl

2019-11-05T10:50:46+02:005 november 2019|Nieuws|