RHIETA zitmeubel

//RHIETA zitmeubel

RHIETA zitmeubel

Hardhout uit Brazilië, tegels uit Spanje en bomen uit Italië. Over heel de wereld worden producten gehaald om tuinen voor een doorgaans korte periode op te sieren. De veel besproken duurzaamheid lijkt in onze tuinen geen hoge prioriteit te krijgen. Jammer, vindt Gerbrand van der Rhee van Van der Rhee Outdoor Design, ontwerper van stoel “RHIETA”, want ons prachtige Nederland heeft genoeg te bieden.

Gerbrand, opgegroeid naast de molens van Kinderdijk, is dagelijks bezig met het ontwerpen en inrichten van vernieuwende tuinen die bijdragen aan de flora en fauna van de omgeving. Het ontwerp van de stoel “RHIETA” is ontstaan vanuit zijn wens om zoveel mogelijk gebruik te maken van producten uit eigen land en zo energie te besparen. Het klassieke riet is op een moderne wijze gebruikt in een vormgeving van deze tijd. Daarnaast is het mogelijk om de stoel te vullen met de welbekende wilgentenen. Heeft u een wilg in de tuin? Dan kunt u uw eigen meubel creëren. Wat een geweldige samenwerking tussen mens en natuur!

Heeft u een vraag over stoel “RHIETA”, of heeft u interesse in een tuinontwerp? Dan heten we u van harte welkom op onze website: www.vdrhee-outdoordesign.nl

RHIETA: zitmeubel voor mens en natuur

 

2018-12-03T16:00:44+02:003 december 2018|Nieuws|