Sneeuwklokjes op de Wildenborch

//Sneeuwklokjes op de Wildenborch

Sneeuwklokjes op de Wildenborch

De natuur ontwaakt, ervaar de vroege lente! Op zaterdag 22 en zondag 23 februari kunnen tuinliefhebbers en wandelaars hun hart ophalen tijdens het traditionele Sneeuwklokjesweekend op landgoed De Wildenborch in Vorden.

De prachtige tuin, in Engelse landschapsstijl, en het bijbehorende bos vormen het decor van uitgestrekte velden sneeuwklokjes en winterakonieten. Tussen de bomen, langs de paden, bij de waterpartijen; overal duiken de ‘aankondigers van het nieuwe tuinseizoen’ op. Speciaal voor de gelegenheid is een route uitgezet, die langs de allermooiste plekjes leidt. Een verrassende belevenis voor jong en oud!

De tuin is geopend van 11.00 tot 15.30 uur. In de sfeervolle theeschenkerij (in het koetshuis) kan men genieten van koffie of thee met iets lekkers, warme chocolademelk en eigengemaakte soep.

Alvast een kijkje nemen? www.wildenborch.nl

Bezoekadres: Wildenborchseweg 20, 7251 KG in Vorden. De entree bedraagt € 4,00 (kinderen tot 12 jaar gratis). Er is gratis parkeergelegenheid voor auto of fiets. Honden zijn helaas niet toegestaan, ook niet aangelijnd.

2020-02-10T15:24:03+02:0010 februari 2020|Nieuws|