Sneeuwklokjes-fotografie

//Sneeuwklokjes-fotografie

Sneeuwklokjes-fotografie

Op 16 februari (morgen) in “De Doornduyn”. In de bijzondere natuurtuin van Tineke van der Velden vlakbij Castricum, staan volop sneeuwklokjes in bloei (www.doornduyn.nl). Niet alleen de algemeen bekende Galanthus nivalis, maar ook vele andere rassen met hun bijzondere eigenschappen zijn te bewonderen! Een eldorado voor Galantophyllen en (macro-)fotografen.

Bij de workshop sneeuwklokjesfotografie gaan we kijken hoe we met het aanwezige licht de sneeuwklokjes op een bijzondere en sfeervolle manier kunnen vastleggen. Compositie, het gebruik en voor- en achtergrond zijn hierbij aandachtspunten. Daarnaast is er gelegenheid om een wandeling te maken door de bijzondere natuurtuin en drinken we thee- en/of koffie in het tuinpaviljoen van Tineke

Na een kort instructie en daarna gaat u zelf aan het werk met de verschillende instellingen van uw camera. Oefening baart immers kunst!
Op uw mooiste foto’s krijgt u online feedback!

In het kort:

– Zaterdag 16 februari 2019
– Deelname €49,50. (inclusief koffie/thee en wat lekkers)
– Van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur
– Benodigde materialen: (Digitale)camera met objectief met macro-stand, nog mooier is een macro objectief met eventueel tussenringen. Tafelstatief of rijstzak. Reflectiescherm of aluminiumfolie.

www.tuinfotografie.wordpress.com

2019-02-12T11:53:04+02:0012 februari 2019|Nieuws|