Stem nu voor De Tuin van het Jaar

//Stem nu voor De Tuin van het Jaar

Stem nu voor De Tuin van het Jaar

De vakjury van de landelijke competitie Tuin van het Jaar (TvhJ) heeft zes tuinen genomineerd voor de wedstrijd van 2019. Ze maken allemaal kans op dé titel Tuin van het Jaar 2019. Daarnaast zal een van deze tuinen de publieksprijs winnen. De Facebookwedstrijd start donderdag 31 januari 2019. Mensen die stemmen én een foto uploaden van een tuin kunnen twee entreekaarten voor TuinIdee winnen, waar de prijsuitreiking plaatsvindt. Deze prijs is ingesteld om de nominaties onder een breed publiek bekend te maken.

Genomineerden
De vakjury heeft de volgende tuinen genomineerd:
• Geboetseerde bostuin Bilthoven, Hendriks Hoveniers bv en Donders! & van der heiden
• Eclectische ingetogen villatuin Valkenswaard, Somers Tuinen
• Verenigde voortuinen in stijl Rhenen, de Lingebrug hoveniers
• Relax-terrastuin Den Haag, Paul Casteleijn Hoveniers BV en Donders! & van der heiden
• Weelderige vijvertuin Nuenen, Fons Linders Tuinmeesters
• ‘Citycandy’-tuin Zwolle, Hoveniersbedrijf Ed Bijker BV en Jacqueline Volker Lifestyle Adviseur

Deze verschillende inzendingen laten allemaal zien hoe divers tuinen professioneel ontworpen, aangelegd en onderhouden kunnen zijn: afhankelijk van de wens van de klant, de kwaliteit en stijl van de hovenier en de variatie aan hedendaagse tuintrends.

Stemperiode
Van donderdag 31 januari 10.00 uur tot en met donderdag 14 februari 2019 17.00 uur kunnen Facebookleden hun stem uitbrengen op de VHG facebookpagina ‘De Levende Tuin’. Daarvoor staan prachtige video-impressies van de genomineerde tuinen en Facebookers stemmen vervolgens via de app die aan deze pagina is gekoppeld. De deelnemer met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Mensen die stemmen en een foto uploaden van een tuin kunnen twee entreekaarten voor TuinIdee winnen, waar de prijsuitreiking plaatsvindt.

Prijsuitreiking
Op zaterdag 23 februari wordt tijdens de vakmiddag op Tuinidee in Den Bosch de winnaar van de Tuin van het Jaar 2019 bekend gemaakt én de winnaar van de publieksprijs.

Publiciteit
Deze vakwedstrijd brengt mooie, verrassende tuinen met een eigen sfeer en een hoge PR-waarde onder de aandacht van een breed publiek. Het niveau van de genomineerde inzendingen is al jaren hoog. De media-aandacht voor deze wedstrijd blijft daardoor onverminderd groot: in vak- en publieksbladen en op social media. Rond de publieksprijs wordt een social media-campagne ingezet. Het thema daarvan is ‘De Levende Tuin’

Breng hier uw stem uit.

2019-01-31T17:48:00+02:0031 januari 2019|Nieuws|