Tuinadviesdagen in Appeltern!

//Tuinadviesdagen in Appeltern!

Tuinadviesdagen in Appeltern!

Op 14 en 15 maart organiseren de Tuinen van Appeltern weer de speciale Tuinadviesdagen en wordt iedereen uitgenodigd om met hun tuinplannen naar Appeltern te komen. De Appeltern Tuinexperts zullen de eerste tuinideeën voor je schetsen. Deze hoveniers hebben niet alleen heel veel ervaring, ze hebben in de loop der jaren laten zien ook over de nodige creatieve gaven te beschikken. Voor 1 op 1 schetsadvies van deze experts moet je jezelf vooraf wel even aanmelden.

Naast een schetsplan, zijn er nog veel meer keuzes die er gemaakt moeten worden. Denk aan bestrating, tuinafscheiding en beplanting. Omdat er zoveel keus is, is de kans ook groter om foutjes te maken. Dit kan iedereen overkomen. Om ervoor te zorgen dat jij die fouten niet maakt, wordt er verteld welke keuze het beste bij jou en je tuin past.

Ben van Ooijen, oprichter van De Tuinen van Appeltern, zal ook een gezellige tuinles verzorgen. Tijdens deze les deelt hij zijn beste tips & tricks om geen fouten te maken bij je verander- of aanlegplannen. De vraag die vaak bij veel beginners in hun hoofd spookt, is: ‘Wat kan ik allemaal zelf doen?’. Nou, best heel veel! Het is echter wel een vak, dus de nodige kennis over tuinaanleg is nodig.

Tijdens de tuinadviesdagen laat men zien dat je dat ook zonder groene vingers een heel eind kunt komen en vertellen ze je graag waar je op moet letten bij de plantkeuze voor je tuin. Het is een kwestie van slechts drie stappen in de juiste volgorde.. ook hierbij gaan de Tuinexperts je helpen! Meld je hier aan

2020-02-27T15:49:38+02:0027 februari 2020|Nieuws|