Tuinbank of picknicktafel?

//Tuinbank of picknicktafel?

Tuinbank of picknicktafel?

Is het een tuinbank of is het een picknicktafel? De Spinwood buitenbank is het allebei. Deze innovatieve Nederlandse uitvinding maakt elke stoep, ieder balkon en zelfs het kleinste tuintje in één klap klaar voor zonnige dagen. Een bankje om lekker alleen een boek te lezen of samen een wijntje te drinken, maar ook een picknicktafel voor een gezellige barbecue met vrienden. Ingeklapt tot bank staat dit
multifunctionele gadget nergens in de weg, uitgekapt tot tafel is er genoeg ruimte om met z’n allen aan te eten. Het is een stoer designmeubel gemaakt van bewerkt staal en Aziatisch hardhout met het FSC-keurmerk dat moeiteloos zelfs de meest gure Nederlandse winters trotseert. Deze multifunctionele buitenbank is vanaf februari online verkrijgbaar bij Spinwood.

Design
De Spinwood buitenbank is ideaal voor wie geen buiten heeft en de stoep als voortuin gebruikt, maar ook op een niet al te groot balkon of in een tuin waar uitgebreid gevoetbald en gerend moet kunnen worden. Het houten natuurproduct is volledig onderhoudsvrij en krijgt door de jaren heen een mooie grey-look. Deze designtopper blijft altijd vrij van schimmel en rot. Opgevouwen is de bank iets meer dan anderhalve meter breed en minder dan 65 centimeter diep. Als picknicktafel is hij even breed en net geen 80 centimeter diep. Dankzij de in het metalen frame geïntegreerde ring is de buitenbank eenvoudig met een
kettingslot op straat vast te zetten. Wie vanaf dit voorjaar maximaal wil genieten van het mooie weer zonder in te boeten aan ruimte, winkelt in februari dus deze topper uit de Spinwood-serie.

 Tuinbank of picknicktafel

Over Spinwood
Spinwood is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in stoere houten gadgetmeubelen. De uitklapbare producten uit de Spinwood serie zijn innovatief en multifunctioneel. Zo is de Spinwood buitenbank in één beweging te transformeren tot ruime picknicktafel. Het idee kwam van de broers Gijs en Bram Buissant, die elk voorjaar weer stoelen hun Amsterdamse stoep op sjouwden om van de eerste zonnestralen te genieten. Een vast bankje zou fijn zijn, een picknicktafel nog beter, maar die staat de rest van het jaar natuurlijk enorm in de weg. Of toch niet? In samenwerking met topontwerper Ilias Ernst kwamen ze tot een gloednieuw design dat alles wat de Nederlandse zomer nodig heeft in zich verenigt: een bankje en een picknicktafel in een. Het is het eerste product in een hele serie designmeubelen met een twist. Zie ook www.spinwood.nl.

2019-01-04T13:44:31+02:004 januari 2019|Nieuws|