Tuindagen Beervelde

//Tuindagen Beervelde

Tuindagen Beervelde

Beervelde, het feest van de tuin! De lente-editie van de Tuindagen zal plaatsvinden op 11, 12 en 13 mei van 10 tot 18 uur. De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Beervelde is ook bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (twee keer per jaar) een nieuw thema, zowel door de organisator als door de exposanten, uitgewerkt wordt.

Voor deze lente editie is onze gastregio ‘Hauts-de-France’. In deze wereld waarin alles snel gaat, waarin van alles gebeurt, ongedaan gemaakt wordt of opnieuw begint, blijven er nog altijd mooie verrassingen… Nord-Pas-de-Calais en Picardie zijn onlangs samen een grote en mooie regio geworden: “Hauts-de-France”. Voor ons een reden genoeg om deze regio als inspiratiebron voor deze Tuindagen te kiezen.
www.parkvanbeervelde.be

2018-05-09T15:41:31+02:0010 mei 2018|Nieuws|