Uw tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee!

//Uw tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee!

Uw tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee!

Over één maand opent TuinIdee de deuren voor hét inspiratie-event op tuingebied. Onder de noemer ‘Je tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee!’ worden in ‘s-Hertogenbosch weer duizenden groenliefhebbers geïnspireerd. TuinIdee, de grootste tuinbeurs van Nederland, is dé plek om u klaar te maken voor het komende tuinseizoen. Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Alles is in huis om uw tuindromen waar te maken.

Benieuwd wat TuinIdee te bieden heeft? Breng van 13 t/m 16 februari 2020 in de Brabanthallen een bezoek. Toonaangevende bedrijven en organisatie uit de groenbranche presenteren de laatste trends en innovaties. Bezoekers kunnen meedoen aan unieke workshops en activiteiten en komen direct in contact met alle experts die hen dichter bij hun tuindroom brengt.

TuinIdee kent dit jaar een ongekend hoog aantal inspiratietuinen. Verspreid door de Brabanthallen worden verschillende tuinen aangelegd. Zo is er voor ieder wat wils. Ideeën voor een stadstuin, een balkon of juist een grote siertuin, iets luxe of meer avontuurlijk? Het is er allemaal. Voor het eerst zijn er zelfs ook 2 wintertuinen, buiten bij de entree.
Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Zien wij u volgende maand? De Tuin in vier seizoenen is ook aanwezig. Kijk voor meer informatie op de website www.tuinidee.nl

2020-01-15T10:44:51+02:0015 januari 2020|Nieuws|