Walfilii plantenbakken

//Walfilii plantenbakken

Walfilii plantenbakken

Belgisch fabrikant van hoogwaardige stalen plantenbakken, pakt uit met een fonkelnieuw kleurenpalet. ‘Botanic Textures’ is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen designers en trendsetters en omvat twintig nieuwe stemmingskleuren voor een extra persoonlijke toets, zowel buiten als binnen. Alle producten worden met de hand in België vervaardigd, zijn personaliseerbaar en op maat te verkrijgen.

De onderneming behaalde onlangs ook het HIB-label, wat staat voor ‘Handmade In Belgium’. Dit label erkent en beloont authentieke kwaliteitsproducten gemaakt door Belgische ondernemingen. Je hebt ongetwijfeld al een realisatie van WALFiLii in België gezien. De Brusselse Louizalaan bijvoorbeeld, werd verfraaid met plantenbakken in Cortenstaal.
foto1

Volledig personaliseerbaar
De stalen plantenbakken zijn ook op maat te verkrijgen, tot wel vijf meter lang. Je kunt bovendien verlichting, water of automatische beregening laten inbouwen en je logo, isolatie of een anti-graffitilaag laten aanbrengen.

De twintig nieuwe kleuren van het gamma ‘Botanic Textures’ bieden een waaier van nieuwe mogelijkheden om je plantenbakken een persoonlijke twist te geven en brengen het hele jaar door kleur in uw omgeving. De kleuren zijn onderverdeeld in vier kleurcategorieën:

– Wild Bouquet is geïnspireerd op een zomerse bloemenweide, met kleuren als tulpenrood, papaveroranje, turkooisblauw, aquarelblauw en cyaanblauw;
– Happy Leaves verrast met kleuren van frisse lenteblaadjes, onder meer kersenbloesem, caladiumroze, boterbloemgeel en woudgroen;
– Morning Horizon doet denken aan de kleuren van de kust, met marineblauw, mineraalblauw, indigo, schuimwit en zonnig oranjegeel;
– Precious Wood verwijst naar hout- en schorskleuren, met esdoornbruin, berkenwit, oude eik, winterden en wengézwart.
– De plantenbakken zijn eveneens verkrijgbaar in Cortenstaal voor een industriële, verweerde look.
foto3

Herbs & Vegetables is de geknipte oplossing voor een eigen miniatuurmoestuin. Kies uit rechthoekige of vierkante, hoge of lage moestuinbakken met of zonder wieltjes en geef je tuin of terras een instant persoonlijke toets.

foto4foto5

Met de watertafel creëer je een fonteineffect in de tuin of op het terras zonder externe wateraanvoer.
foto6foto7

WALFiLii houdt je tijdens lange zomeravonden of een winterbarbecue lekker warm met vuurschalen in Cortenstaal, beschikbaar in vijf formaten (diameter van 80 tot 200 cm). Om te voorkomen dat de ondergrond opwarmt, staat de schaal op een vijf centimeter hoge ring. De vuurschaal kan ook op een voet van twintig tot tachtig centimeter hoog worden geplaatst. Je kunt de weerbestendige schaal bovendien gerust het hele jaar door buiten laten staan.
foto8
Meer info www.walfilii.be

2018-05-16T14:40:55+02:0016 mei 2018|Nieuws|