Wie weet hoe ik heet?

//Wie weet hoe ik heet?

Wie weet hoe ik heet?

Ze noemen me wel het wonder van Peru. Het is geen straf als je zo genoemd wordt! Ik ben natuurlijk ook wel een vreemde vogel, want mijn bloemen hebben allerlei kleuren. Soms is de ene helft geel en de andere helft paars of soms zijn ze helemaal gestippeld. Vorst heb ik een hekel aan, maar mij wortels kun je in de herfst rooien en vorstvrij overwinteren; leg me maar dan maar bij de dahlia’s. Overdag doe ik het meestal rustig aan maar in de schemering bloei ik volop en geur ik heerlijk en daar komen dan weer vlinders op af. Zet je me in de tuin dan krijg je gegarandeerd bezoek van vlinders.

 

Scroll naar beneden voor het juiste antwoord

 

 

 

 

Mirabilis jalapa – Nachtschone

2020-07-02T10:49:41+02:0030 juni 2020|Nieuws|