Workshop tuinfotografie

//Workshop tuinfotografie

Workshop tuinfotografie

Wil je prachtige foto’s maken van bloemen en tuinen? Doe dan de workshop bij Nederlands bekendste tuinfotograaf Modeste Herwig. Vanuit haar jarenlange ervaring geeft Modeste alle tips en trucs om schitterende foto’s te maken van tuinen en bloemen. Er is deze dag ook aandacht voor macrofotografie van bloemen.

Na uitleg van de theorie, fotografeert u op het tuincentrum, waar een uitgebreid sortiment tuinplanten aanwezig is. Ook fotografeert u in de trendtuinen voor 2019 aan de hand van opdrachten. Aan het eind van de dag worden de de resultaten besproken. Zo leer je betere foto’s te maken van je eigen tuin én van andere tuinen. Ervaring is niet nodig.

Waar: Tuincentrum Huiting
Wanneer: vrijdag 14 juni
Tijdstip: van 10.00 tot 16.00/16.30 uur
Aantal: max. 8 cursisten

Kosten: € 115,00 incl. koffie/thee en wat lekkers, lunch en het digitale boek Tuinfotografie met een waarde van € 12,95.

Meer info en aanmelden: https://www.tuinworkshop.nl/tuinfotografie

Je hebt bij voorkeur nodig: een digitale spiegelreflexcamera met basislens, een macrolens (als vervanging eventueel een voorzetlens of tussenringen), een zoomlens en een statief. Fotograferen met een systeemcamera of een compact camera die een macrostand heeft is ook mogelijk.

2019-05-14T17:06:05+02:0014 mei 2019|Nieuws|