Tijdschrift voor de echte tuin- en groenliefhebber

Nieuws

Baanbrekend en continu vermogen

De grastrimmers van EGO Power+ zijn ontworpen op basis van innovatieve en toonaangevende technologie waar geen concurrent aan kan tippen. De trimmers zijn perfect in balans en bieden een consistent en continu bedrijfsvermogen. Er zijn drie nieuwe grastrimmers met een ongeëvenaard vermogen op de markt gebracht. Het gehele portfolio bestaat nu uit vijf modellen. Eén model kan ook dienst doen als bosmaaier.

De nieuwe ST1500E-F, BC1500E-F en BC3800E hebben een innovatief ontwerp dat is gebaseerd op de gebruiker. De trimmers maken gebruik van de unieke accutechnologie. Dankzij de uitzonderlijke groei en de uitgebreide onderzoeksfaciliteiten zijn dit de beste machines in dit industriesegment. Het resultaat? Deze trimmers hebben een nieuwe, snelle bijvulfunctie, vrijdraaiende draadspoelen waarmee de draad snel en eenvoudig bijgevuld kan worden, en de draad keer op keer perfect wordt gewikkeld. Dit elimineert het tijdrovende draadvervangingsproces, wanneer u graag snel weer aan de slag gaat.

De grastrimmers leveren het vermogen van een benzinemotor zonder alle bijbehorende nadelen. Bovendien blijven ze werken (met minder lawaai, rompslomp en uitlaatgassen), totdat het karwei is geklaard. Dit is alleen mogelijk dankzij het baanbrekende accuontwerp en de gepatenteerde arc-lithium-accutechnologie die het gehele EGO-productportfolio aandrijft.

De ST1500E-F heeft een grote maaisnede van 38 cm, opties voor variabele snelheden en een lichte, aluminium schacht met een verstelbaar lushandvat voor maximaal comfort, extra balans en een uitstekende controle. De BC1500E-F heeft ook een maaisnede van 38 cm en al het vermogen en de uitstekende functionaliteit van de ST1500E-F, maar dan met een aandrijfschacht van massief staal. Bovendien heeft dit apparaat een horizontaal handvat voor extra duurzaamheid en manoeuvreerbaarheid. Gebruikers kunnen overal op comfortabele wijze en in alle vrijheid aan de slag én ze hebben geen last van uitlaatgassen en dampen!

De BC3800E is het duurzaam gebouwde derde model uit het assortiment dat ook dienst kan doen als bosmaaier. De bosmaaier maakt korte metten met dik en dicht struikgewas. Het model van 38 cm heeft een driezijdig bosmaaiermes dat als door boter door dicht kreupelhout snijdt. Dit apparaat heeft een harnas voor een betere controle en balans tijdens het gebruik, en verstelbare handvatten voor meer comfort en minder benodigde opbergruimte.

Voor het allergrootste vermogen en de allerbeste prestaties wordt de BC3800E samen met de ruggedragen accu gebruikt. Eén acculading gaat tot acht uur lang mee! Niemand kan aan dit vermogen tippen! De intelligente accu van EGO heeft een uniek ontwerp. Het is een accu met het hoogste energievermogen in deze tak van industrie, zodat gebruikers over de kracht bezitten om het karwei te klaren. Alle accu’s van EGO zijn geschikt voor het hele EGO-productportfolio en maken gebruik van de baanbrekende en gepatenteerde arc-lithium-accu en de ‘Keep Cool’-celtechnologie.

Dankzij de krachtige en efficiënte borstelloze motor worden de prestaties en de bedrijfstijd verbeterd. De grastrimmers van EGO bieden het benodigde vermogen om het karwei te klaren.

Het EGO Power+ assortiment is verkrijgbaar via het distributeursnetwerk van Stierman De Leeuw. Voor meer informatie gaat u naar www.egopowerplus.nl

Recommended