Tijdschrift voor de echte tuin- en groenliefhebber

Nieuws

Cursus ontwerpen met beplanting

Voor het maken van een levensvatbaar beplantingsplan, zowel in een particuliere tuin als in de openbare ruimte, is verbeeldingskracht en kennis over beplanting en beheer nodig. Beplantingsdeskundige Sanne Horn heeft speciaal een cursus hiervoor ontworpen. In deze 10-daagse opleiding wordt gewerkt aan drie beplantingsplannen. Een verfijnd beplantingsplan voor een particuliere tuin, een meer kunstzinnig beplantingsplan voor een museumtuin en een praktisch beplantingsplan voor de openbare ruimte.

De eerste drie lessen bestaan uit theorie en uitleg van de opdrachten. In les 4 t/m 9 wordt gewerkt aan de opdrachten en vinden er tussentijdse presentaties plaats. De laatste les bestaat uit een uitgebreide presentatie en evaluatie. Er worden maar liefst drie gastdocenten ingezet in deze cursus. Elk met een eigen specialiteit en een specifieke kijk op het onderwerp van de beplanting.

START woensdag 10 januari 2018
10 woensdagen achtereen, behalve 21 februari 2018
Docent: Sanne Horn
Investeringssom bedraagt 1.860,- euro (vrij van btw) voor zowel de cursusdagen, de lessheets, het koffiearrangement en de verzorgde maaltijden (vegetarisch mogelijk).
NVTL Leden betalen 1.610,- euro (inclusief idem)
Prijs studenten: er zijn twee student plaatsen beschikbaar voor 960,- euro (inclusief idem)

Vraag de gratis studiegids via een bericht naar info@ontwerpinstituut.nl

www.ontwerpinstituut.nl

Recommended