Dit water geeft echt leven

//Dit water geeft echt leven

Dit water geeft echt leven

Acilis van Spritzer natuurlijk silica-rijk artesisch gebotteld drinkwater wordt gewonnen diep onder het ongerepte Maleisische regenwoud en heeft een silicagehalte van tenminste 55 milligram per liter en een pH-niveau van 7,10. Door wetenschappers van Keele University gebruikt in klinisch bewezen tests om aluminium, een bekend neurotoxine, uit het lichaam te helpen verwijderen.

Silica heeft ook een stimulerende functie voor het collageen van het lichaam dit zorgt voor een zachtere huid, sterkere nagels, soepelere gewrichten, vermindering van haaruitval en snellere haargroei.  Spritzer-siliciumdioxide-water is de huidige winnaar van de World Brands Awards 2017 en is het bestverkopende merk gebotteld mineraalwater in Maleisië.

Afkomstig uit een artesische (spontane door overdruk ontstane) bron van een watervoerende laag onder het Maleisische regenwoud. Hygiënisch gebotteld aan de bron in een groot eco-park van 330 hectare (de grootte van 266 voetbalvelden) natuurlijk omgeven door tropische flora en fauna, zijn unieke zachte smaak is verfrissend en inherent reinigend. Een geschenk van moeder Natuur voor alle leeftijden!

Leverbaar in een doos met 24 flessen van 400 ml. of 12 flessen van 1500 ml. De flessen zijn van BPA vrij materiaal en recyclebaar. www.2dsilicawaters.nl

2019-07-04T11:20:12+02:004 juli 2019|Nieuws|