Eenjarigen- en Brocantedagen

//Eenjarigen- en Brocantedagen

Eenjarigen- en Brocantedagen

Een sterker contrast is haast niet denkbaar: prille, bloeiende eenjarigen naast verweerde, soms eeuwenoude ornamenten en brocante.

Beide staan centraal op de Eenjarigen- en Brocante-Markt die we op zaterdag 17 en zondag 18 mei organiseren.

Oude tuinbanken, bistrosets, hekwerken en oude en nieuwe potterie geven het terras een aangename Franse sfeer. In die entourage komen de honderden eenjarigen, Dahlia’s en kruiden prachtig tot hun recht. Van de ‘eeuwig’ bloeiende blauwe Scaevola aemula tot de bijna zwarte, naar chocolade geurende Cosmos atrosanguineus; van vrolijke cosmea’s tot transparante schermbloemigen. Verder prachtige Dahlia’s en een enorme collectie borderbloeiers. En de heerlijk geurende Rozemarijn, Tijm, Lavendel en Salie geven je het gevoel in de Méditerranée te zijn beland.

Ook in de boerderij treft de bezoeker verrassende combinaties aan: groente- en bloemenzaden tussen de kristallampen en de serviezen. Heiligenbeelden naast snoeischaren, spades en graskantstekers.

Een fraaie collectie terracotta potterie en oude troggen van zandsteen, marmer en hardsteen doet de eenjarigen, Dahlia´s en kruiden nog mooier uitkomen. Op het terras wordt koffie met home made gebak geserveerd.

Van harte welkom!

Open: 10.00 – 17.00 uur. Toegang gratis

Bekijk de complete ‘Groen Agenda’ hier!

2014-05-06T19:09:18+02:006 mei 2014|Nieuws|