Exclusieve lezersaanbieding

//Exclusieve lezersaanbieding

Exclusieve lezersaanbieding

In samenwerking met Geraldine Sleeswijk-Bartlett mag De Tuin in vier seizoenen een art print-aquarel van deze Engelse-Nederlandse kunstenares voor een speciale lezersprijs aanbieden.

Het betreft de aquarel ‘Woodpecker’, afmeting (met lijst) 30 x 42 cm, voorstellende de grote bonte specht op een boomtak. Dit werk wordt u aangeboden in een Limited Edition Art Print (oplage 50 exemplaren), afgedrukt op zuurvrij kunstpapier, gesigneerd en genummerd, voorzien van zuurvrij passe-partout en ingelijst in een bijpassende houten lijst, voorzien van ontspiegeld glas en ophanghaken. Als lezer van De Tuin in vier seizoenen betaalt u voor deze gelimiteerde uitgave nu slechts € 85,-* (incl. btw, excl. verzendkosten). De schilderijen van Geraldine Sleeswijk-Bartlett zijn deels in particulier bezit. Voor aankoop van originele aquarellen, neemt u contact op met 06-53 461 596. Meer info: www.facebook.com/geraldine.sleeswijk

Botanische kunst met Engelse roots Botanisch kunstenaar Geraldine Bartlett werd geboren in het Verenigd Koninkrijk. Vele weekends bracht zij als kind, samen met haar ouders, door in de Royal Botanic Gardens (Kew Gardens). Daar zocht zij tamme kastanjes in de herfst, genoot zij van de geur van wilde hyacinten in het voorjaar en beleefde het gezin typische Engelse picknicks in de zomer. Zo werd de liefde voor de natuur haar met de paplepel ingegoten. Op The School of Arts in Twickenham, volgde zij haar driejarige kunstopleiding. Sinds 1962 is woont Geraldine Sleeswijk-Bartlett in Nederland. Zij legt de natuur nog dagelijks vast in subtiele dagboekschetsen en stijlvolle aquarellen. Haar botanische schilderijen hebben een fijne detaillering en een persoonlijke toets. Haar werk is op diverse exposities en in publicaties getoond en besproken.

Zo bestelt u deze exclusieve art print:
1. Als u gebruik wilt maken van deze eenmalige en gelimiteerde aanbieding, stuurt u een e-mail naar info@tijdschriftdetuin.nl en vermeld als onderwerp ‘Woodpecker’.
2. Vermeld in uw e-mail uw complete persoonlijke gegevens (naam, dhr/mw, adres, postcode / woonplaats / telefoonnummer).
3. Als één van de 50 beschikbare werken u wordt toegewezen (nummertoekenning op volgorde van binnenkomst), ontvangt u een reply-mail. Daarin staat het bankrekeningnummer waarop u € 85,- + verzendkosten € 9,25 = € 94,25 kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u uw kunstwerk binnen 3 weken op het gewenste adres in NL.

* Reguliere galerieprijs à € 125,-. LET WEL: het betreft hier een eenmalige en gelimiteerde aanbieding, geldig tot en met 31 december 2019.

2019-10-17T09:27:04+02:0017 oktober 2019|Nieuws|