Gladiolen en bloemenfestijn 

//Gladiolen en bloemenfestijn 

Gladiolen en bloemenfestijn 

Zat. en zon. 2, 3 en 9,10 augustus 2014

Dit jaar wordt op kwekerij/tuin ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze maar liefst twee weekenden lang een kleurrijk bloemenfestijn georganiseerd. Tijdens deze dagen is er volop keus uit kant en klare boeketten, gladiolenboeketten om zelf samen te stellen of boeketten om zelf te plukken uit de prachtige pluktuin. Deze tuin staat vol bloeiende vaste planten voor de snij, heerlijk geurende lathyrus, dahlia’s en onvolprezen eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen en sierlijke grassen.
Er worden voorbeeldboeketten gemaakt door o.a. Carla Buurman (voorheen kwekerij Overhagen) en Anke Pols.
Dineke Logtenberg verzorgt elke middag rondleidingen langs de borders, waarbij de nadruk ligt op vaste planten die geschikt zijn voor boeketten.

 

 

Bert Loman (van de Verborgen Tuinen in Voorst) exposeert in onze rustieke kleine schuur met een unieke ‘Feesttafel’ vol taarten en gebakjes van natuurlijke materialen, gevonden in de tuin, de berm, het bos of op het strand.

Vanzelfsprekend kunnen de bezoekers ook genieten van de schitterende tuinen van ‘De Boschhoeve’, vooral de borders en de siermoestuin zijn in augustus een lust voor het oog.
Op de kwekerij vindt u bovendien een aanlokkelijk scala vaste planten en volop bloeiende, grote dahliaplanten van zeer goede kwaliteit.
Het Gladiolen en Zomerbloemenfestijn duurt van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’
Boshoeve 3, 6874 NB, Wolfheze
Tel. 026 – 4821231
www.boschhoeve.nl

2014-05-06T19:09:18+02:002 mei 2014|Nieuws|