Het ‘Wilde’ genieten – Najaar

//Het ‘Wilde’ genieten – Najaar

Het ‘Wilde’ genieten – Najaar

Het Wilde Genieten kan beginnen met dit boek waarin het najaar centraal staat. Recepten, tips en informatie; de groenten, kruiden en eetbare bloemen groeien letterlijk voor onze voeten. Dit boek bevat heel veel recepten. Recepten waarbij er altijd een combinatie is gemaakt van gekochte en geplukte ingrediënten. De gekochte ingrediënten zijn altijd van biologische oorsprong, dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

HET WILDE GENIETEN NAJAAR

Dit boek is niet als kookboek bedoeld maar als inspiratiebron om dat wat we kunnen “scoren’ in de vrije natuur en/of onze tuin toe te voegen aan de maaltijd. Het is bedoeld om jou als lezer zelf combinaties te laten bedenken. Je mag natuurlijk alles exact namaken, maar het is belangrijk dat je zelf ook op leuke ideeën komt. De recepten zijn ook heel eenvoudig uit te voeren; iedereen kan hiermee uit de voeten.
Dat is juist het leuke: we hoeven geen Hogere Hotelschool te doorlopen om, met datgene wat Moeder Natuur ons schenkt, een fantastische maaltijd op tafel te toveren, gezellige hapjes te presenteren, of heerlijke watertjes met een smaakje te laten ontstaan.

Daarom is dit een boek voor iedereen met een beetje interesse in dat wat we kunnen “scoren’ wat onze voorouders heel normaal vonden.

Auteur(s) : Anneke Bleeker
Uitgeverij : Mayra Publications
ISBN : 9789083106137
Taal : Nederlands
Uitvoering : Paperback
Aantal pagina’s : 156
Verschijningsdatum : december 2020

2021-01-13T11:03:16+02:0013 januari 2021|Nieuws|