Maak jouw tuin zomerklaar

//Maak jouw tuin zomerklaar

Maak jouw tuin zomerklaar

“Summer season” is om de hoek. Dit is het moment van het jaar dat we graag in de tuin zitten om te kunnen genieten van het mooie weer. Aan het eind van de week kun je een gezellige barbecue houden met vrienden en familie of lekker genieten van een goed boek. Het enige waar je tegenaan loopt is, is dat je tuin niet zomerklaar is. Gelukkig hoeft dit absoluut geen probleem te zijn. Wil jij weten waar je kunt beginnen? Of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? In dit artikel vertellen wij je hoe je jouw tuin zomer klaar kunt maken. Lees snel verder!

Interieur
Wanneer je in de tuin zit, wil je dit natuurlijk zo comfortabel mogelijk kunnen doen. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat, daarom kiezen we ook voor het uiterlijk van onze meubels om ons tuin interieur zo mooi mogelijk te maken. Wil je zelf een tuinset bij elkaar zoeken? Dan kun je het beste beginnen bij het kiezen van jouw tuinbanken. tegenwoordig zijn loungebanken helemaal in. Ze zijn niet alleen mooi, maar er kunnen ook meerdere personen op zitten. Als je er extra zitplekken bij wilt, dan je voor wickerstoelen kiezen. Wicker Stoelen zijn gemaakt van riet en voorzien van zitkussens. Deze stoelen kun je makkelijk met van alles combineren. Je kunt jouw tuinbanken goed combineren met een Van der Garde tuintafel. Zij hebben tafels in verschillende vormen en maten, maar ook in verschillende materialen.

Overige tips
Andere manieren waarop je jouw tuin zomerklaar kunt maken, is door mooie planten, bloemen en eventueel bomen naar keuze in jouw tuin te plaatsen. Je kan het een esthetisch aangenaam effect geven door het groen gelaagd in de tuin te plaatsen. Naast groen wil je je tuin sfeervol maken. Dit kun je doen door “fairy lights” om de bomen en eventuele heggen te plaatsen. In de avonden lijkt het dan net alsof er vuurvliegjes rondvliegen. Mochten de zomeravonden aan de koelere kant zijn, dan kun je alsnog van je tuin genieten als je een tuinhaard of terraskachel in de tuin plaatst. Als laatst willen we je nog meegeven om een barbeque niet te vergeten voor tuinfeestjes en gezelligheid.

Kortom, je tuin zomerklaar maken kun je doen door ervoor te zorgen dat mooie en comfortable meubels kiest die je interieur aanvullen. Daarnaast kun je met planten, bloemen en bomen je tuin esthetisch aangenaam maken als je ze gelaagd in de tuin plaatst. Je kunt je tuin afmaken door het sfeervol en warm te maken in de avonden, maar vooral een barbeque niet te vergeten.

2022-05-04T17:28:39+02:004 mei 2022|Nieuws|