Nieuw magazine Luxury Gardens

//Nieuw magazine Luxury Gardens

Nieuw magazine Luxury Gardens

In 2022 viert het magazine De Tuin in vier seizoenen haar 10-jarig jubileum. Met een vaste redactie van vijf gepassioneerde en ervaren groenkenners en geregelde inbreng van enthousiaste vakgenoten staat het magazine garant voor gedegen botanische artikelen afgewisseld met reportages over (buitenlandse) tuinen en kwekerijen. Inmiddels leunt De Tuin in vier seizoenen op een vaste en trouwe schare groenfans.

Luxury Gardens nieuw tuinmagazine

Vanaf komend jubileumjaar verschijnt er van dezelfde uitgevers een nieuwe titel op de markt, in een net zo fraaie uitvoering echter qua inhoud veel sterker gericht op de tuinen binnen het luxe segment. Tuinen stuk voor stuk gerealiseerd door Nederlands beste tuinarchitecten en -vormgevers. Nederland heeft immers, meer dan menigeen weet, zeer getalenteerde groenontwerpers die zowel in binnen- als buitenland bijzondere projecten realiseren. Omdat het buitenland de Nederlandse tuinen en tuinontwerpers al jaren intensief volgt, krijgt het nieuwe magazine ook tekstblokken in het Engels. Nederlanders denken immers graag over de grens…

Het nieuwe magazine gaat twee keer per jaar verschijnen, in april en in oktober. Uiteraard staan de Nederlandse toptuinen centraal, maar af en toe is er ook aandacht voor buitenlandse hoogstandjes. Kunst is uiteraard een terugkerend thema. Verder ruim aandacht voor zwembaden en -vijvers met bijbehorende luxe poolhouses, tuinhuizen inclusief buitenmeubilair en buitenkeukens, vuurhaarden en barbecues, bestratingsmaterialen en terrassen, tuinverlichting, zonwering en allerlei andere luxe gadgets. Wat betreft groen willen we zeker aandacht besteden aan kwekerijen met exclusieve bomen en meerstammige solitairen. Ook daarin heeft Nederland immers veel te bieden. De doelgroep wordt zowel de consument als de professional en de oplage bedraagt 5000 exemplaren. Naast abonnementen wordt het magazine ook los in de winkels verkocht. Klik voor de mediakaart.

Een abonnement kost € 27,- per jaar voor twee uitgaven. Mail uw gegevens door naar info@luxurygardensmagazine.nl of vul hier het abonnementen formulier in.

We zijn nog op zoek naar enkele exclusieve projecten en uiteraard ook naar luxe noviteiten. Bel voor meer informatie naar Frans van Grondelle 06-51685091 of mail naar info@luxurygardensmagazine.nl

 

 

2022-01-07T12:04:34+02:007 januari 2022|Nieuws|