Speeddaten in Appeltern

//Speeddaten in Appeltern

Speeddaten in Appeltern

Ze hadden het al langer in de gedachten, maar gaan nu toch echt de uitdaging aan. Speeddaten in Appeltern tijdens de Mystery Gardens in Lights op 28 en 29 september aanstaande.

Naast het Tuingeluk gunnen De Tuinen van Appeltern iedereen ook het liefdesgeluk. Wat is er leuker dan tijdens een sfeervolle avond onder het genot van een hapje en drankje andere singles (en wie weet de liefde van je liefde) ontmoeten!?

Voor degene die er nog nooit van gehoord heeft, hierbij een korte uitleg over speeddaten. Bij een speeddateavond ontmoeten een groot aantal singles elkaar, waarbij de man-vrouw verdeling gelijk is. De dames blijven aan hun eigen tafel zitten, de heren schuiven om de aantal minuten naar de volgende tafel, zodat ieder de kans krijgt elkaar kort te spreken. De singles geven aan de gastvrouw met wie ze graag nog een keer af zouden willen spreken, zodat contactgegevens uitgewisseld kunnen worden.

Op vrijdag is de avond voor de leeftijdscategorie 50-65 jaar; de zaterdagavond 35-50.
Beide avonden beginnen om 19.00 uur waar de deelnemers worden ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna beginnen de gesprekjes, ieder 3 minuten durend. Om +/- 20.30 uur eindigen de speeddates en mag ieder genieten van De Mystery Gardens in Lights. Met die leuke date(s) die ze die avond hebben ontmoet, of op eigen gelegenheid.

Niet naar de grote stad voor een speeddate, maar naar het behaaglijke Appeltern! De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Er worden veel tuinliefhebbers verwacht, maar dit is zeker geen must. Iedere vrijgezel is welkom.

2018-08-01T16:47:54+02:001 augustus 2018|Nieuws|