Start Zomerschool Tuinarchitectuur

//Start Zomerschool Tuinarchitectuur

Start Zomerschool Tuinarchitectuur

Elke week les en meer naar buiten om te schetsen, te tekenen, voor bodemonderzoek en om inspiratie op te doen in en rondom Boskoop. Dat is de Zomerschool. Dolf Houtman, oprichter OntwerpAcademie: “Door de coronamaatregelen zijn nieuwe startdata van de opleiding Tuinarchitectuur doorgeschoven naar september en november 2020. Nu sinds juni klassikale lessen weer mogelijk zijn én om tegemoet te komen aan studenten die eerder willen beginnen, besluiten we te starten met een Zomerschool Tuinarchitectuur.”

Wie deze zomer niet op vakantie gaat, kan bij de OntwerpAcademie terecht voor een bijzonder en innovatief aanbod: de vakopleiding Tuinarchitectuur in veertien lesdagen. Houtman: “Goed onderwijs staat bij ons bovenaan. Daarom kiezen we voor dezelfde inhoud, dezelfde begeleiding en dezelfde extra’s. Alle stof die we tijdens onze huidige dag- en avondopleiding Tuinarchitectuur aanbieden, behandelen we ook tijdens de Zomerschool. Het gaat om studenten die per week voldoende tijd kunnen besteden aan huiswerk. Want ook dat is hetzelfde.

Een aanzienlijk deel van de studenten Tuinarchitectuur bestaat uit carrièreswitchers, mensen die om uiteenlopende redenen de stap willen maken naar de groensector. Juist voor hen is de Zomerschool een uitkomst: nu intensief aan de slag om in september en oktober examen te kunnen doen.” Aan vakexcursies die onderdeel uitmaken van de opleiding, kunnen studenten later deelnemen. Hetzelfde geldt voor schetssessies en StageProjecten, trajecten die de OntwerpAcademie aanbiedt om ontwerpvaardigheden te trainen.

Nieuw aanbod: versnelde dagopleiding vanaf 23 juni a.s. Kijk voor meer informatie op www.ontwerpacademie.nl.

2020-06-19T09:40:29+02:0019 juni 2020|Nieuws|